Re-integratietraject

Voor deskundige re-integratie van werknemers

U hebt als werkgever binnen uw organisatie een werknemer die niet meer in staat is om zijn of haar functie uit te oefenen. Een goed re-integratietraject kan in dit geval uitkomst bieden. Samen met uw werknemer gaat CNW op zoek naar een passende functie buiten uw bedrijf.

Een deskundig en zorgvuldig re-integratietraject

In onze re-integratietrajecten staat deskundigheid en zorgvuldigheid voorop. Uw belangen als werkgever en die van uw werknemer worden steeds op evenwichtige wijze met elkaar in overeenstemming gebracht, waarbij de kaders vanuit de Wet verbetering poortwachter continu in acht worden genomen.

Ons re-integratietraject heeft een positieve en realistische insteek. Wij gaan altijd uit van wat een werknemer wél kan. Tijdens het traject werken we samen met een team van onafhankelijke deskundigen uit verschillende vakgebieden, zoals artsen, psychologen, arbeidsdeskundigen en loopbaanadviseurs. Met behulp van deze experts stellen we binnen drie tot vier weken een uitgebreid re-integratieadvies op. Dit advies vormt de basis voor het traject naar een nieuwe baan.

Resultaatgerichte werkwijze

Om zo snel mogelijk een passende, nieuwe baan voor uw werknemer te kunnen realiseren, werken wij samen met regionale adviseurs. Zij spreken de taal van de werknemer en beschikken over een interessant netwerk in de betreffende regio. Daarnaast maken we duidelijke afspraken met u en uw werknemer over de te behalen resultaten en wederzijdse investeringen.

Interesse in een re-integratietraject door CNW?

Wilt u meer weten over ons re-integratietraject of een van onze andere diensten? Vul ons contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.