2e spoor re-integratie

2e spoor re-integratie houdt in dat voor een langdurig arbeidsongeschikte werknemer op zoek wordt gegaan naar een passende functie buiten het bedrijf waar hij werkzaam was. Deze vorm van re-integratie is pas een optie als er geen passende functie bij zijn oorspronkelijke werkgever wordt gevonden (1e spoor re-integratie).

2e spoor re-integratie door CNW

CNW biedt een uniek, resultaatgericht outplacementtraject aan, waarbij we samen met de werknemer op zoek gaan naar een passende functie bij een nieuwe werkgever. Onze kracht ligt in het leveren van individueel maatwerk. In een eerste intakegesprek proberen we de werknemer zo goed mogelijk te leren kennen. Vervolgens stellen we samen een traject op dat volledig is afgestemd op de situatie en doelstellingen van de werknemer. Uiteraard houden we hierbij ook rekening met de afspraken die met u als werkgever zijn gemaakt en houden we u gedurende het traject op de hoogte van de voortgang.

Interesse in 2e spoor re-integratie door CNW?

Wilt u meer weten over 2e spoor re-integratie of een van onze andere diensten? Vul ons contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.