Sollicitatieprogramma

Het sollicitatieprogramma van CNW bestaat uit vier losse modules die zijn gericht op een zelfredzame gemotiveerde doelgroep. Het gehele programma is een kort en intensief alternatief voor de individuele outplacementtrajecten die CNW ook biedt. Vanzelfsprekend biedt CNW de modules ook afzonderlijk van elkaar aan.

Talentenanalyse

Uit de talentenanalyse komt naar voren waarin iemand uitblinkt, waarmee iemand zich kan onderscheiden en welke mogelijke richtingen het meest voor de hand liggen. Na het invullen van een online vragenlijst volgt een uitvoerig gesprek met een gecertificeerd loopbaanadviseur. Na afloop zijn alle talenten in kaart gebracht en vastgelegd in een verslag.

Sollicitatietraject  

Het sollicitatietraject is een groepstraject van drie maanden, waarin alle sollicitatievaardigheden aan bod komen. Aan bod komen onder andere: verwerking, dagritme, stress, CV, kernkwaliteiten, beroepskeuze, pitch, netwerken, social media, zoeken en analyseren vacatures, brief schrijven, telefonisch informatie inwinnen en sollicitatiegesprekken voeren. Een richtlijn is zes bijeenkomsten op basis van groepen van 8 personen.

Persoonlijke coaching    

In een aantal persoonlijke gesprekken geeft een loopbaanadviseur verdieping aan onderwerpen die in het sollicitatietraject aan de orde zijn gekomen. De werknemer bepaalt waar de behoefte aan extra ondersteuning ligt. Dat kan gaan over praktische onderwerpen zoals het komen tot een optimaal CV of brief, netwerken of over meer fundamentele vragen zoals 'Wat geeft en wat kost energie? Wat zijn je ambities? In hoeverre werk je daar aan en wat houdt je daar in tegen? Welke stappen zijn nodig om bevlogen aan het werk te zijn?'

Vacatureportal

Deze module geeft de gelegenheid om gedurende zes maanden gebruik te maken van onze vacature portal. Alle vacatures op internet zijn te vinden binnen dit ene portal. Dat levert enorme efficiency en snelheid op. Wat normaal via verschillende sites, vacaturebanken en uitzendbureaus binnenkomt, staat nu met één zoekopdracht in een overzichtelijk scherm. Dit voorkomt (te) late reacties op een nieuwe vacature.

Meer weten?
We denken graag met u mee. U kunt direct contact met ons opnemen via 088-42 00 100 of uw interesse laten weten via het contactformulier.

  Vacature portal CNW