Slecht nieuws gesprek

In een slecht nieuws gesprek met je leidinggevende kun je te horen krijgen dat een beoogde promotie niet doorgaat of dat je contract niet wordt verlengd. In beide gevallen kunnen de emoties hoog oplopen. Natuurlijk heb je even tijd nodig om dit slechte nieuws te verwerken. Als je er klaar voor bent is het tijd om naar de toekomst te kijken.

Je krijgt de promotie niet

Als je wordt meegedeeld dat je een beoogde promotie niet krijgt, zet dit je aan het denken over je huidige functie. Heb je het gevoel dat je stilstaat en niet meer met passie en plezier naar je werk gaat nu die promotie niet doorgaat? Dan kan het tijd zijn voor een loopbaan APK.

Je contract wordt niet verlengd

Je contract kan om twee reden niet verlengd worden: omdat je niet goed functioneert of vanwege externe factoren (reorganisatie, verhuizing, etc.). In beide gevallen moet jij op zoek naar een nieuwe uitdagende nieuwe functie. CNW kan je hierbij helpen. De kern van onze aanpak, is dat jij (weer) met passie en plezier aan het werk kunt. In een omgeving waar je wordt gewaardeerd om wie je bent, wat je kunt en wat je doet.

Lees meer over ons loopbaantraject of neem contact met ons op voor meer informatie.

  Vacature portal CNW