Disfunctioneren van een werknemer

Een medewerker die niet goed functioneert, doet dat negen van de tien keer niet opzettelijk. Vaak is het een kwestie van de verkeerde persoon op de verkeerde plek. Als in een functieprofiel duidelijk is vastgelegd wat van iemand verwacht wordt, kan ook beter worden bepaald wanneer een medewerker daar niet aan voldoet. Duidelijke kaders en een helder evaluatieproces ondersteunen een zakelijke, betrokken en professionele benadering.

Wat kunt u doen?

Wanneer er sprake is van disfunctioneren van een werknemer, kunt u dit beter niet te lang laten slepen. Hoe eerder u maatregelen treft, hoe minder de financiële schade voor uw bedrijf. Ook de persoonlijke schade voor de medewerker blijft dan beperkt. Soms is iemand opgelucht dat hij niet langer op zijn tenen hoeft te lopen.

Wat kan CNW voor u betekenen?

Moet u vanwege disfunctioneren afscheid nemen van een medewerker? U kunt dan gebruik maken van ons  outplacementtraject. In dit traject begeleiden wij uw werknemer naar een nieuwe baan. We hanteren daarbij een individuele benadering, waarbij de talenten van uw medewerker voorop staan.

Interesse in de diensten van CNW?

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul ons contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Vacature portal CNW