Coachingsgesprek

Het doel van coaching is inzicht in je functioneren en verandering bewerkstelligen. Samen met je coach stel je een doel vast en in periodieke coachingsgesprekken kijk je samen naar wat er sinds het vorige gesprek is gebeurd en welke acties je hebt ondernomen.

Loopbaancoach van CNW

Als er binnen het bedrijf geen (goede) mogelijkheid is tot coaching kun je ook terecht bij een loopbaancoach van CNW. Onze loopbaancoach gaat met je aan de slag met zelfreflectie, bewustwording en het nemen van eigen verantwoordelijkheid. Lees meer over loopbaancoaching door CNW

Daarnaast kan het ook zo zijn dat je het gevoel hebt dat het tijd is voor iets anders, maar niet precies weet wat. CNW kan je helpen om erachter te komen welke kant je op wilt en welke vaardigheden je de komende jaren verder wilt ontwikkelen. Tijdens een loopbaan(her)oriëntatie ga je samen met een loopbaancoach op zoek naar antwoorden op deze vragen.

Interesse in de diensten van CNW?

Wil je meer weten over wat CNW voor jou kan betekenen? Vul ons contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

  Vacature portal CNW