Bedrijfstrainingen

Trainingen om uw medewerkers en uw bedrijf te laten excelleren

Al onze bedrijfstrainingen hebben maar één doel en dat is zorgen dat het bedrijf rendeert en de medewerker excelleert. CNW verzorgt deze bedrijfstrainingen niet alleen. We zijn altijd op zoek naar partners die zichzelf bewezen hebben op een specifiek gebied. Iets wat we onze klanten niet willen onthouden.

Vaardigheidstraining: experimenteren met 'nieuw' gedrag

CNW verzorgt zelf al jaren vaardigheidstrainingen op allerlei gebied. Als het over gedrag gaat, dan kunnen we er wat mee. Onze vaardigheidstrainingen zijn uitermate geschikt voor mensen die snel en veilig ervaringen op willen doen en willen experimenteren, met 'nieuw' gedrag,  waar in de vroegere praktijk geen beroep op is gedaan. U kunt denken aan onderwerpen als slecht nieuws gesprekken, timemanagement, selectiegesprekken, jaargesprekken etc.

In samenwerking met een van onze trainingspartners bieden we ook:

CFE: blokkades herkennen & uw doelen realiseren

Communicatietrainingen die helpen om u of uw medewerkers te laten excelleren. Trainingen voor mensen die niet voor middelmatigheid willen gaan, maar hun talenten en potentieel volop willen benutten. U kent het wel, met sommige mensen kunt u lezen en schrijven, maar anderen vertelt u herhaaldelijk hetzelfde en er gebeurt niets. Wat kunt u doen om ook bij die mensen door te dringen? In deze training komen alle zaken aan bod die u er van weerhouden om uw doelen te realiseren. Ook belichten we de blokkades die u zelf opwerpt, zodat ze u daarna niet langer belemmeren. Hierdoor bent u uiteindelijk in staat om grensverleggend te opereren en uw eigen prestaties op een aanzienlijk hoger niveau te brengen.

LFE: leer effectief te inspireren & te activeren

De leiderschapstraining is ontwikkeld voor managers en senior medewerkers, die een grote(re) invloed willen uitoefenen op hun directe en indirecte werkomgeving. Deze training is u op het lijf geschreven als u beseft dat uw mensen de belangrijkste bepalende factor zijn voor succes. In de training leert u met welke leiderschapsstijl u het beste uit uw mensen haalt, welke organisatiestructuur hierbij past en hoe u het beste om kunt gaan met veranderingsprocessen.Weinig managers wagen de stap naar een moderne vorm van leiderschap. Toch blijkt in de praktijk dat niet een controlerende managementstijl, maar juist een delegerende en inspirerende vorm van leiderschap het meest succesvol is. Deze leiderschapsstijl brengt teams daadwerkelijk in beweging. Tijdens deze bedrijfstraining leert u uw team(s) effectief te inspireren en te activeren. Niet door pressie, macht of manipulatie, maar door de (positieve) energie die zich in het team bevindt los te maken.

IFE: talenten ontdekken & ontwikkelen

Deze interactietraining is ontwikkeld voor leidinggevenden die talenten bij hun medewerkers willen ontdekken en ontwikkelen. Zodanig dat u deze talenten bewust kunt inzetten om uw (organisatie of afdeling) doelstellingen te realiseren.Tijdens deze bedrijfstraining ligt de nadruk op het creëren van excellentie in anderen door alledaagse interactietechnieken toe te passen. Na afloop bent u in staat om effectief te communiceren met uw medewerkers. Werkgever en werknemer hebben beide helder waar naar gestreefd wordt en welke talenten en competenties hier voor nodig zijn.

Wilt u meer informatie ontvangen over onze trainingen? Vul ons contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Vacature portal CNW