Organisatieadvies

Wat is organisatieadvies?

Ja, wat is organisatieadvies? Een goede vraag, want er zijn veel antwoorden mogelijk. Organisatieadvies over de bedrijfsstructuur, over het marketingbeleid, over de cultuur, etc.

Welk organisatieadvies past bij u?

Er zijn veel organisatieadviesbureaus met allemaal een eigen expertise. Al deze bureaus kunnen waarschijnlijk wel iets betekenen voor uw organisatie. Vaak kiest u het bureau met het beste verhaal en gelukkig komt u meestal wel een stap verder, maar niet zover als u had gehoopt. Zou u alle bureaus inhuren dan loopt u alsnog het risico dat ze elkaar tegenspreken. Dat komt omdat ze ieder vanuit hun eigen expertise denken en kijken. Wat te doen?

Uw eigen advies als beste organisatieadvies

Het is niet zo vreemd om te denken dat uzelf degene bent die het meeste weet over uw organisatie. U weet immers als geen ander waar de organisatie voor staat en waar die naar toe moet. U weet ook het beste welke organisatiekenmerken het realiseren van uw toekomstbeeld in de weg staan. Dit is voor elke organisatie anders en voor uw organisatie bent u de expert. Als u ons die informatie geeft, kunnen wij u adviseren over oplossingen die u vervolgens zelf of met de hulp van een van onze specialisten kunt implementeren.

Organisatieadvies van CNW

Wilt u weten wat CNW voor u kan betekenen? Vul ons contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Vacature portal CNW