Professionals gezocht bij CNW

CNW zoekt een loopbaanadviseurs.

Wie zijn wij?

CNW gaat uit van de visie dat het succes van een organisatie begint met het succes van de mensen die er werken. Het beste uit mensen halen, dat is wat CNW al jaren doet. Ons werk bestaat er uit om onze klanten, opdrachtgevers en kandidaten, dat ook te laten te doen. Onze benadering hierin is professioneel, betrokken en resultaatgericht.
We bestaan 13 jaar en hebben een bevlogen kernteam en een net zo bevlogen en betrokken externe schil van professionals. We bedienen een groot en gevarieerd klanten bestand door het hele land. Kenmerken van de organisatie zijn: zakelijk en vriendelijk, professioneel en warm en de kwaliteitsnorm ligt hoog.

Wie zoeken wij?

We zoeken (zelfstandig) loopbaanadviseurs. Je moet een kei zijn in je vak en senior kwaliteiten bezitten. Gewend zijn kwaliteit te leveren aan de kandidaat en aan de klant. Kunnen functioneren in het krachtenveld met meerdere belangen (UWV, opdrachtgever, kandidaat). Sterk zijn in opbouw van dossiers en opstellen van rapportages en de arbeidsmarkt in de regio goed kennen.

De loopbaanadviseur adviseert, begeleidt en traint groepen en/of individuen in loopbaan, outplacement en/of re-integratie opdrachten. Mede door jouw expertise en gedrevenheid worden deze opdrachten naar tevredenheid afgerond binnen vooraf vastgestelde doelstellingen. Je zoekt de balans tussen zakelijk en persoonlijk.

Met wie krijg je te maken?

De loopbaanadviseur opereert binnen een professioneel team. Het team bestaat uit verschillende professionals (door het hele land) met allemaal een eigen expertise. Daarnaast werk je nauw samen met de manager, de ondersteuning en het salesteam. Het team is gezamenlijk verantwoordelijk voor de uitvoering van de overeengekomen opdracht . Daarbinnen wordt ieder ingezet op zijn eigen kwaliteiten. Samenwerking is essentieel, iedereen zet zich in voor het bereiken van het teamresultaat.

Kennismaken?

Ben jij die bevlogen loopbaanadviseur die ons team wil versterken? Neem dan contact met ons op via 088-4200100.

 

  Vacature portal CNW