Over CNW

Missie en Visie

Waar staan we voor?

Wat we zien is dat mensen over het algemeen hoge eisen aan zichzelf stellen . Er moet veel, in een korte tijd en met hoge kwaliteitseisen. Niet alleen op het werkfront maar ook prive zijn we niet snel tevreden. Uit onderzoek blijkt dat ongeveer 60% van de mensen het verkeerde beroep heeft gekozen. Dat vreet energie en de praktijk leert dat er uiteindelijk steeds meer bij in schiet. Het werk komt met veel hangen en wurgen af maar om sociaal nog actief te zijn blijkt steeds moeilijker. De neerwaartse spiraal is in gang gezet: prestaties blijven achter, organisaties voeren de druk op, werk kost nog meer tijd en energie etc. Het uiteindelijke effect is een schrale maatschappij waarin veel mensen in de overleefstand staan en weinig oog hebben voor zichzelf, laat staan voor hun omgeving. Als iedereen werk doet dat past en waar hij/zij zijn talenten in kwijt kan, onafhankelijk van functie en niveau, blijft er voldoende energie over en wordt er beter gepresteerd.

Waar gaan we voor ?

Wij geloven er in dat iedereen met plezier zijn werk kan doen. We faciliteren hier in door werknemers hun talenten te laten in zien en benutten en werkgevers te adviseren op het gebied van duurzame inzetbaarheid en sociale innovatie. Bij CNW gaan we voor 'Iedereen Bevlogen aan het Werk'. We stimuleren mensen om het beste uit zichzelf te halen en nemen alleen genoegen met een duurzame plaatsing.

Hoe doen we dat?

- partnership met de klant

- intensieve persoonlijke begeleiding

- integrale aanpak zowel emotioneel, fysiek als cognitief

- landelijke dienstverlening met lokale adviseurs

- platform van betrokken en bevlogen professionals met ieder een eigen expertise

Wat is ons uitgangspunt

Wij kunnen u als werkgever goed adviseren over het voorkómen van onnodige uitstroom en het realiseren van tijdige uitstroom. Door onze ruime ervaring in het begeleiden van mensen naar een nieuw perspectief, hebben we ontzettend veel geleerd over de oorzaken die er toe leiden dat mensen zich niet meer volledig inzetten voor hun werk. Ons uitgangspunt is dat outplacement voorkomen kan worden als een werkgever tijdig in staat is toe te passen wat CNW doet (als het al te laat is).

Onze medewerkers

Hieronder treft u de adviseurs en medewerkers van CNW.

  Vacature portal CNW
Hannie Anemaat
IMG_1850Hannie

Naam: Hannie Anemaat

Functie: Manager

Mijn rol bij CNW: Het meest belangrijk in mijn werk vind ik het beste in de medewerkers naar voren te laten komen en ervoor te zorgen  dat iedereen plezier blijft houden in het werk.Ik ben verantwoordelijk voor de interne organisatie,  werkwijze en aanpak en bewaak daarnaast de kwaliteit van de trajecten. Om goed op de hoogte te blijven van wat er speelt ben ik betrokken bij de interne evaluaties met kandidaten.

Lees meer >
Claudia Ang
dummyvrouw
Lees meer >
Henriette Noy
henriette6

Naam: Henriëtte Noij

Functie: Coach

Mijn rol bij CNW:

Ik richt mij op de persoonlijke ontwikkeling binnen de diverse trajecten die CNW aanbiedt, re-integratie, outplacement of een ontwikkeltraject in het kader van optimaal functioneren. Tevens begeleid ik (management) teams in het kader van communicatie en organisatieontwikkeling.

Lees meer >
Ilanka Straatman
IMG_2349Ilanka

Naam: Ilanka Straatman

Functie: Accountmanager

Mijn rol bij CNW: ... is het verkrijgen van opdrachten voor CNW en relatiebeheer.

Lees meer >
Nicole Pulleman
dummyvrouw

Naam:  Nicole Pulleman

Functie:  Adviseur

Mijn rol bij CNW:  Adviseur met als specialisatie Sociale Zekerheid.

Lees meer >
Margriet Wijshof
1webtemplate Margriet

Naam: Margriet Wijshoff

Functie: Adviseur

Mijn rol bij CNW: Ik ben loopbaanadviseur en trainer voor CNW. Tijdens de loopbaanbegeleiding kijk ik samen met de medewerker naar  zijn of haar toekomstmogelijkheden in werk. Werk en persoonlijke omstandigheden kunnen vaak om verschillende redenen veranderen en het is belangrijk om hier op tijd bij stil te  staan zodat de werknemer aan deze  veranderingen kan wennen.

Lees meer >
Roel Swijnenburg
dummy
Lees meer >
Annette Fehse
1webtemplate Annette

Naam:  Annette Fehse

Functie:  Adviseur

Mijn rol bij CNW:  Als adviseur bij CNW begeleid ik mensen die in een reïntegratie-traject zitten naar dan wel nieuw werk, dan wel opleiding en werkervaringsplaats, afhankelijk van wat er speelt. Het zit in de planning dat ik ook korte trainingen en coaching ga geven. Ik heb er plezier in mensen te ondersteunen bij het zoeken naar nieuwe mogelijkheden in hun werkende leven. Naast mijn werk voor CNW heb ik sinds 10 jaar een eigen trainings- en coachingsbureau.

Lees meer >
Daphne Rijkee
daphnerijkee2

Naam: Daphne Rijkée

Functie:
Adviseur

Mijn rol bij CNW: Ik ben inmiddels al heel wat jaren aan CNW verbonden. Omdat ik van oorsprong orthopedagoog ben, word ik vaak ingeschakeld voor kandidaten met psychische klachten. De hulpvraag kan variëren van een geheel traject naar werk tot een korte resultaatgerichte behandeling als bijvoorbeeld een faalangsttraining.

Lees meer >
Guus Janssen
dummy

Naam: Guus Janssen

Functie:
Adviseur

Mijn rol bij CNW: ...is uitvoeren van loopbaanadviestrajecten met de nadruk op tweede spoor re-integratietrajecten. Dat past goed bij mijn ervaring, omdat ik in het verleden veel gewerkt heb met mensen die in de WAO en WIA  zaten.

Lees meer >
Annelies van Schaik
annelies

Naam:  Annelies van Schaik

Functie: Adviseur

Mijn rol bij CNW:  Ik begeleid mensen bij re-integratie-, loopbaan- en outplacementtrajecten. Hierbij vind ik het belangrijk dat mensen werk gaan doen dat past bij hun interesses, kwaliteiten en mogelijkheden, zodat ze voldoende uitdaging hebben en met plezier naar hun werk gaan. Daarnaast of tijdens één van de bovengenoemde trajecten, coach ik mensen in hun persoonlijke ontwikkeling. Dit kan gaan om het versterken van zelfvertrouwen en zelfsturing, effectief communiceren, energiebalans, etc.

Lees meer >
Vion Jamin
1webtemplate Vion

Naam: Vion Jamin

Functie: Directeur

Mijn rol bij CNW: Naast het dagelijks leiding geven aan CNW houd ik me zowel in- als extern bezig met organisatieontwikkeling.

Lees meer >
Freek Klaassen
freek

Naam: Freek Klaassen

Functie: Adviseur

Mijn rol bij CNW: Ik werk als strategisch adviseur voor CNW en hun klanten.

Strategisch, voor werkgevers ben ik een sparringpartner, vanuit mijn brede expertise ben ik in staat als regisseur op te treden om organisatorische beslissingen te initiëren en door te voeren. Door mijn marketingexpertise ben ik gewend ook het totaalplaatje te zien, imago, (merk)belofte, authenticiteit, met zowel een interne als een externe focus.

Lees meer >
Margreet Suurenbroek
1webtemplate Margreet

Naam: Margreet Suurenbroek-ter Brugge

Functie: Procesmanager CNW Loopbaanadvies

Mijn rol bij CNW: De tevredenheid van opdrachtgevers en kandidaten zo hoog mogelijk laten zijn. Hierbij kijk ik naar behalen van het doel (nieuwe baan of goed loopbaanadvies) en naar de gevolgde weg die effectief en plezierig moet verlopen. Dit doe ik door veel afstemmen, evalueren .....

Lees meer >
Marca van den Broek
webtemplate Marca

Naam: Marca van den Broek

Functie: coach, trainer, adviseur

Mijn rol bij CNW: ...loopbaanadviseur en social media redacteur

Lees meer >
Marini van de Giesen
webtemplate Marini
Naam: Marini van de Giesen
Functie: loopbaanadviseur
Mijn rol bij CNW: loopbaanadviseur regio Amsterdam

 

Lees meer >
Pamela Berg
webtemplate Pamela
Naam: Pamela Berg
Functie: Administrateur
Mijn rol bij CNW: Financiële administratie uitvoeren en bewaken... 
Lees meer >
Gerda Kloet-Huybers
1webtemplate Gerda

Naam: Gerda Kloet-Huybers

Functie: Runningcoach

Mijn rol bij CNW: ...Als Runningcoach begeleid ik mensen die niet lekker in hun vel zitten...

Lees meer >
Sylvia Noordzij
webtemplate Sylvia
Lees meer >
Marcia Prins
webtemplate Marcia

Naam: Marcia Prins

Functie: Office Manager

Mijn rol bij CNW: ...Als Office Manager ondersteun en faciliteer het hele team. Ook heb ik regelmatig contact met klanten, opdrachtgevers en mensen / organisaties die begeleid worden en organiseer ik onze themabijeenkomsten....

Lees meer >
Christien Wagener
webtemplate Christien
Lees meer >
Arjan Appelman
1webtemplate Arjan

Naam: Arjan Appelman

Functie:: Accountmanager

Mijn rol bij CNW: Als accountmanager ben ik onderdeel van het salesteam. Mijn werkzaamheden zijn hierin het adviseren van (potentiele) klanten ....

Lees meer >
Carla Verhagen
1webtemplate Carla

Naam: Carla Verhagen

Functie: Adviseur

Mijn rol bij CNW: ....

Lees meer >
Ericka Kuyters
Ericka Kuyters
Naam: Ericka Kuyters
Functie: Coach en Trainer
Mijn rol bij CNW: Ik geef coaching en training, het liefst in combinatie, voor mensen die in hun loopbaan (en in de rest van hun leven) bereid zijn echt naar zichzelf...
Lees meer >
Catrien Ohmstede
webtemplate Catrien
Naam: Catrien Ohmstede-van der Westen
Functie: loopbaanadviseur
Mijn rol bij CNW: als loopbaanadviseur begeleid ik mensen in hun loopbaanvraagstuk, vanuit hun boventalligheid. Ik ben ervan overtuigd dat wanneer je werk doet dat past bij je persoonlijkheid, je voldoening en geluk ervaart. De kunst is om te weten waar je goed in bent en welk werk dus bij je past. Dit vraagt om stil te staan bij wie je bent en wat je wil. Samen met de kandidaat doorloop ik dat proces.

 

Lees meer >
Frank Verkamman
1webtemplate Frank

Naam: Frank Verkamman

Functie: Jurist

Mijn rol bij CNW: Als jurist ben ik betrokken bij de arbeidsrechtelijke kant van het werkgeverschap, zoals arbeidsvoorwaarden, reorganisaties, medezeggenschap en ontslag. In mijn werkwijze staat voorop het vinden van een oplossing die werkt voor de betrokken partijen.....

Lees meer >
Christina Bunk
webtemplate Christina

Naam: Christina Bunk

Functie: Coach en trainer

Mijn rol bij CNW: Loopbaanadviseur, schrijven van een blog, meedenken over trainingen en eventueel trainen.

Lees meer >
Mariëlle de Graaf-Govaerts
webtemplate Mari�lle

Naam: Mariëlle de Graaf

Functie: Loopbaanadviseur/coach

Mijn rol bij CNW: Ik richt mij binnen CNW op persoonlijke ontwikkeling (ontwikkeltrajecten (competenties), loopbaanbegeleiding, outplacement) en teamontwikkeling (procesbegeleiding, teamsessies).

Lees meer >
Romy de Rijk
webtemplate Romy

Naam: Romy de Rijk

Functie: Loopbaancoach en trainer

Mijn rol bij CNW: (Executive)loopbaancoach & trainer, TMA-specialist, CV-specialist, specialist sociale media (LinkedIn als werkzoektool)

Lees meer >
Gudi Baars
1webtemplate Gudi

Naam: Gudi Baars

Functie: Loopbaanadviseur CMI-B gecertificeerd en coach, trainer, re-integratie adviseur en HR-adviseur Mobiliteit. Enthousiast gebruiker van digitale testanalyse-methoden van Pearson, Ixly/Orga Toolkit en de TMA-talentanalyse van Ehrm vision

Mijn rol bij CNW: Bij CNW ga ik aan de slag in de rol van Loopbaanadviseur; ook wil ik graag bijdragen aan de verdere....

Lees meer >
Marian van Rijn
1webtemplate Marian

Naam: Marian van Rijn

Functie: Loopbaanadviseur

Mijn rol bij CNW: Mijn missie als loopbaancoach is om mensen dansend door het leven te laten gaan. Ik hou ervan om samen te ontdekken welk werk bij iemand past. Als iemand dan zelfbewust, geïnspireerd en doelgericht in actie komt, én resultaten bereikt, geeft....

Lees meer >
Marjolein van Kempen
1webtemplate Marjolein van Kempen

Naam: Marjolein van Kempen

Functie: Loopbaanadviseur en trainer

Mijn rol bij CNW: ...Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een baan bestaat waar werken niet meer als werken voelt maar waar je met plezier naar toe gaat en waar je energie uithaalt. Ik zie het als mijn rol om mensen te helpen om te definiëren welke plek dit voor hen persoonlijk is. Dus zorgvuldig op ....

Lees meer >
Marianne van der Voort
1webtemplate Marianne

Naam: Marianne van der Voort

Functie: Coach, trainer en tekstschrijver

Mijn rol bij CNW: ...Als zelfstandige word ik door CNW ingeschakeld voor het geven van JobXS workshops, het geven van...

Lees meer >