Wat levert outplacement op?

Voordat u een outplacementtraject start, wilt u natuurlijk een compleet overzicht hebben van de kosten en het rendement van zo'n traject. Wat moet u investeren, en wat levert outplacement concreet op voor uw bedrijf? De investeringen die u doet, moeten in een later stadium natuurlijk wel terug te zien zijn in het bedrijfsresultaat. CNW informeert u graag hoe u op een verantwoorde manier in outplacement kunt investeren.

Voor elke medewerker een passende baan

Outplacement zorgt ervoor dat uw organisatie optimaal gebruik maakt van zijn resources. Door een reorganisatie, conflict of arbeidsongeschiktheid kan het zo zijn dat een medewerker zijn huidige functie niet meer kan vervullen. Met een outplacementtraject wordt er per individu gekeken naar nieuwe, passende uitdagingen. Zo kunt u op een professionele manier afscheid nemen van deze medewerkers en wekt u ook nog eens vertrouwen bij achterblijvende medewerkers.

Tijd en moeite besparen met outplacement van CNW

Kiest u voor CNW als partner in uw outplacementtraject, dan kunt u rekenen op een grondige, transparante aanpak. Na bespreking van de situatie stellen wij een plan voor u op, waarbij de kosten voor het traject ook duidelijk zullen worden. Wij nemen u alles uit handen: van intakegesprek tot daadwerkelijke plaatsing begeleiden we uw medewerker stapsgewijs van werk naar werk. Natuurlijk houden wij u optimaal geïnformeerd over de voortgang van het traject. U kunt zich in de tussentijd volledig richten op andere prioriteiten binnen uw bedrijf.

CNW als uw partner in outplacement?

Wilt u meer informatie over wat het CNW voor u kan betekenen met betrekking tot outplacement? Vul ons contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons ook rechtstreeks bellen op 088-42 00 100.

 

  Vacature portal CNW