Wat is outplacement?

Als u ooit te maken hebt gehad met een reorganisatie of herplaatsing van medewerkers, zal de term outplacement u ongetwijfeld bekend voorkomen. Maar wat is outplacement precies, en hoe kunt u het inzetten voor uw bedrijf? CNW vertelt u graag meer.

Een passende baan voor iedere medewerker

In elke loopbaan komen uitdagingen voor. Een meningsverschil of conflict, een reorganisatie of zelfs arbeidsongeschiktheid: het zijn allemaal situaties waarin een medewerker soms simpelweg niet meer op de juiste plek zit. Misschien zit een medewerker al jarenlang op dezelfde plek en is hij toe aan een nieuwe uitdaging. Outplacement biedt u een traject waarbij gekeken wordt naar de doelstellingen en ambities van de individuele werknemer. Daarbinnen wordt gezocht naar een passende, nieuwe baan die een duurzame oplossing biedt. Voor u, en voor uw medewerker.

Wat kan CNW voor u betekenen bij een outplacement?

Als u kiest voor een outplacement via CNW, kan u dat veel tijd en moeite besparen. U weet zeker dat uw medewerker alle mogelijkheden krijgt aangereikt om zijn carrière succesvol voort te zetten. De beste handvatten, met als einddoel een nieuwe, passende baan. Wij nemen u alles uit handen, van het intakegesprek tot het creëren van een doelgericht stappenplan voor uw medewerker. Natuurlijk zorgen we voor een tussentijdse evaluatie en houden we u optimaal op de hoogte van het gehele outplacementtraject.

Interesse in een outplacementtraject van CNW?

Wilt u meer informatie over wat het CNW voor u kan betekenen met betrekking tot outplacement? Vul ons contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons ook rechtstreeks bellen op 088-42 00 100.

  Vacature portal CNW