Het kiezen van een outplacementbureau

Als u een outplacementtraject wilt gaan starten, is het kiezen van het juiste outplacementbureau van groot belang. Een outplacementbureau moet uw wensen als bedrijf feilloos begrijpen, maar ook de belangen van uw medewerkers kunnen vertegenwoordigen. Het moet de markt waarin u opereert kennen, en de mogelijkheden zien die u verder helpen als bedrijf. Oplossingsgericht werken, zowel voor de werkgever als voor de werknemer.

Daarom kiest u voor CNW als outplacementbureau

Kiest u voor CNW, dan kiest voor meer dan een outplacementbureau alleen. Wij bieden outplacementtrajecten waarbij werknemers begeleid worden van werk náár werk. Een pragmatische en bewezen succesvolle aanpak. Al onze trajecten zijn maatwerk en worden afgestemd op individuele ambities: zo behalen we altijd de beste resultaten. Afhankelijk van uw wensen stellen we met u het outplacementtrajecten samen, waarbij we volledig transparant zijn over de kosten en verwachte resultaten.

Werkwijze

Na een grondige intake stellen we een plan op dat rekening houdt met de wensen en doelstellingen van de werknemer. Via een concreet, persoonlijk stappenplan begeleiden wij uw werknemer naar het uiteindelijke doel: een nieuwe, duurzame en passende baan. De voortgang, werkwijze en samenwerking worden tijdens het traject regelmatig geëvalueerd. Uiteraard houden u op de hoogte van het verloop van het traject.

CNW als uw partner in outplacement?

Wilt u meer informatie over wat het CNW voor u kan betekenen met betrekking tot outplacement? Vul ons contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons ook rechtstreeks bellen op 088-42 00 100.

 

  Vacature portal CNW