Outplacementbureau

Als werkgever kunt u om verschillende redenen te maken krijgen met een outplacement. Bijvoorbeeld omdat u een meningsverschil heeft met uw medewerker en er niet uit lijkt te komen. Ook kan uw werknemer behoefte hebben aan een andere functie of een ander takenpakket, maar zijn daarvoor geen mogelijkheden binnen uw bedrijf. Of er vindt een reorganisatie plaats, met alle gevolgen van dien voor de invulling van de diverse functies. In al deze situaties bent u op zoek naar een partner die samen met uw werknemer op zoek gaat naar een nieuwe, passende baan.

Meer dan een outplacementbureau

CNW is meer dan alleen een outplacementbureau. Wij bieden outplacementtrajecten waarbij werknemers begeleid worden van werk náár werk. Individueel maatwerk staat hierbij centraal. Na een grondige intake stellen we een plan op dat is afgestemd op de wensen en doelstellingen van de werknemer. Via een concreet, persoonlijk stappenplan begeleiden wij uw werknemer naar het uiteindelijke doel: een nieuwe, duurzame en passende baan. De voortgang, werkwijze en samenwerking worden tijdens het traject regelmatig geëvalueerd. Uiteraard houden u op de hoogte van het verloop van het traject.

Tijd en moeite besparen met het CNW outplacementtraject

Door in te gaan op een outplacementtraject bij CNW wordt u tijd en moeite bespaard, maar wordt uw werknemer toch op een zorgvuldige manier begeleid naar nieuw werk. Wilt u meer weten over onze diensten op het gebied van outplacement? Neem direct contact op via 088-42 00 100 of vul ons contactformulier in en we nemen graag contact met u op.


Outplacementbureau Rotterdam

Outplacementbureau Amsterdam

  Vacature portal CNW