Loopbaanadviseur

Advies voor werknemers en werkgevers

Zowel werkgevers als werknemers kunnen bij CNW terecht met loopbaangerelateerde vragen. Zo kan het zijn dat u zich als werkgever afvraagt of uw werknemer wel de juiste functie uitoefent. Misschien moet uw bedrijf noodgedwongen afscheid nemen van een werknemer of is een werknemer langere tijd uit het arbeidsproces geweest en keert hij of zij weer terug.

Persoonlijke gesprekken met een loopbaanadviseur

Bij een loopbaanoriëntatie worden alle mogelijkheden onderzocht en wordt antwoord verkregen op de specifieke vragen die spelen. Aansluitend wordt bij een loopbaan(her)oriëntatie op een praktische, doelgerichte, maar vooral ook persoonlijke manier toegewerkt naar het te bereiken resultaat. Dit gebeurt onder meer door middel van persoonlijke gesprekken met een loopbaanadviseur en diverse testen, onderzoeken en trainingen.

Maatwerk programma, afgestemd op de kandidaat

Dit traject neemt gemiddeld drie tot vier maanden in beslag. Soms - afhankelijk van de vraagstelling - kan het ook in kortere tijd. Het programma is geheel afgestemd op de kandidaat. Ieder traject is daardoor uniek. Respect voor het individu staat hierbij steeds centraal.

Zit u met vragen over de loopbaan van een medewerker? Een loopbaanadviseur van CNW gaat graag met uw medewerker aan de slag. Vul ons contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Vacature portal CNW