Kosten outplacement

De kosten van outplacement verschillen per traject. De investering in outplacement is fiscaal aftrekbaar.

De budgethouder (soms een werkgever soms de kandidaat zelf) bepaalt ten alle tijden hoeveel hij of zij over heeft voor een outplacementtraject. Vanzelfsprekend speelt het budget zelf hierin een rol maar ook de behoefte van de kandidaat en de doelstelling van het traject. Op basis een kennismaking met de kandidaat en de wensen van de opdrachtgever komt de inhoud van een traject tot stand.

Hoeveel een outplacement kost hangt af van onder andere:
•    de duur van het traject
•    het doel van het traject
•    benodigde aanvullende instrumenten (zoals tests)
•    locatie en reiskosten
•    de intensiteit van het traject
•    het type bureau
•    het type traject

Met een intensief maatwerktraject van 6 maanden krijgt u alle begeleiding die nodig is om uw toekomstige baan te vinden. U heeft bij ons een kans van 86% dat dat binnen de begeleidingsduur lukt. Lukt dat net niet dan heeft u absoluut alles in huis om zelf die baan te vinden. De kosten daarvan komen al snel rond de € 6.000,- uit.  Bij CNW betaalt u per kwartaal. Als uw medewerker een baan vindt eerder dan einde traject, belasten wij het daar op volgende traject niet meer door. CNW werkt ook niet met bonussen. Wij zijn er ten slotte om mensen te plaatsen. Hier aan ontlenen wij ons bestaansrecht. Het is in onze ogen niet terecht als u extra moet betalen wanneer we doen wat u van ons verlangt.

Niet iedereen kan zich een intensief maatwerktraject veroorloven. Ook heeft niet iedereen daar behoefte aan. U kunt dan kiezen voor een korter traject of ondersteuning bij iets heel specifieks. Bij CNW maken we daarom onderscheid tussen intensieve maatwerk trajecten en module trajecten. Bij module trajecten beperkt u zich tot een aantal losse onderdelen uit het maatwerktraject. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan de training Solliciteren met Passie, een aantal losse coachings, ons ondernemerspakket en/of onze vacatureportal. Losse traject onderdelen zijn er al vanaf € 300,-.

In de keuze voor een bureau is, los van de inhoud en de kosten, de klik van cruciaal belang. U moet tenslotte intensief kunnen samenwerken tijdens het vormgeven van uw toekomst. We denken graag met u mee over de beste oplossing.

Benieuwd naar ons aanbod en de bijbehorende tarieven? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

  Vacature portal CNW