Outplacement

U kunt als werkgever om verschillende redenen te maken krijgen met outplacement van medewerkers. Door middel van een zorgvuldig outplacementtraject kunt u op professionele wijze afscheid nemen. Dit wekt ook vertrouwen bij achterblijvers.

Maatschappelijk Verantwoord Outplacement

CNW helpt al jaren werknemers in hun zoektocht naar een nieuwe, passende functie. Onze unieke aanpak, waarbij we kijken naar het totaalpakket dat ieder individu bij zich draagt, levert goede resultaten op. Mensen die om welke reden dan ook weggaan bij de organisatie, begeleiding bieden in de vorm van een outplacementtraject is een zorgvuldige, professionele en respectvolle manier om afscheid te nemen.
Wij bieden outplacementtrajecten waarbij werknemers begeleid worden van werk naar werk. Als u kiest voor het totaal programma dan staat individueel maatwerk centraal. Na een grondige intake stellen we een plan op dat is afgestemd op de wensen en doelstellingen van de werknemer. Via een concreet, persoonlijk stappenplan begeleiden wij uw werknemer naar het uiteindelijke doel; een nieuwe, duurzame en passende baan. U kunt ook kiezen voor een van onze andere programma´s zoals 'Personal Mobility´ of het ´Sollicitatieprogramma´. Deze programma´s zijn veelal gebaseerd op groepsbegeleiding.

Employee engagement

Als mensen op een positieve manier vertrekken en wanneer u hier als werkgever in faciliteert, is dat niet alleen goede PR voor uw organisatie maar het geeft ook vertrouwen aan de mensen die wel voor u blijven werken. Om te zorgen dat de achterblijvers weer vol goede moed en energie de draad oppakken na een vaak onzekere en onrustige periode is het raadzaam om hier een bewuste strategie voor te kiezen. Lees meer over de volgende onderwerpen op het gebied van outplacement:

Kortom, wilt u het beste voor al uw mensen dan praten we graag met u verder.

Meer weten?

Interesse in begeleiding bij een reorganisatie door CNW? Neem vrijblijvend contact met ons op: 088-42 00 100 of maak uw interesse kenbaar via ons contactformulier.

  Vacature portal CNW