Events

Webinars

We weten allemaal dat je zonder de inzet van je mensen geen succes kunt hebben. Toch blijkt maar al te vaak dat veranderingen niet van de grond komen. In beweging blijven is essentieel. Tegelijkertijd lopen er veel mensen vast door niet voldoende stil te staan. Hoe voorkom je dat? Hoe voorkom je zand in de raderen? Hoe zorg je dat jijzelf en jouw collega’s moeiteloos in beweging blijven? Hoe creëer je een gezond werkklimaat waarbij mensen meer eigen verantwoordelijkheid nemen? Hoe zorg je dat mensen werken aan hun eigen welzijn en dat van de organisatie? Waar ligt je invloed zonder dat het veel tijd kost?

Je kunt regelmatig deelnemen aan onze webinars. Hierin nemen we je mee in de wereld van OnMyWay. Laten we je zien hoe eenvoudig het kan zijn om mensen wendbaar, bevlogen en betrokken aan het werk te houden. Hoe je kan wegblijven bij trekken en sleuren en hoe je groei kan stimuleren en faciliteren. 

Kijk in de eventskalender wanneer de verschillende webinars plaatsvinden en meld je aan. Kan je niet op de geplande datum? Er volgen er meer. Laat ons weten dat je geinteresseerd bent, dan houden we je actief op de hoogte.