Voor wie werken we?

Zijn we een match?

CNW stimuleert bedrijven om contact te maken met hun levend kapitaal, hun werknemers. Met als resultaat dat deze werknemers hun kwaliteiten en energie vanuit bevlogenheid inzetten voor het bedrijf. Er zijn veel oorzaken die de groei van een organisatie kunnen belemmeren:

  • Verzuimcijfers nemen toe, medewerkers blijven 'makkelijk' thuis.
  • Een medewerker raakt gedemotiveerd door de beperkingen van zijn/haar functie.
  • Het verloop onder het personeel is hoog en je moet elke keer opnieuw mensen inwerken.
  • Mensen blijven hangen (in hun gouden kooi), ondanks het feit dat ze het niet (meer) naar hun zin hebben.
  • De mensen op jouw afdeling of in jouw team werken niet goed samen of zoeken met elkaar de concurrentie op ten koste van het bedrijf.
  • Er komen veel klachten binnen van klanten. Kleine en grote fouten zijn aan de orde van de dag.
  • Medewerkers zijn ontevreden en klagen over elkaar en over de gang van zaken.

Wil je weten hoe je dit kan voorkomen? Wil je weten waardoor mensen dergelijk gedrag vertonen? Geloof jij dat iedereen met plezier en behoud van energie zijn werk kan doen en dat elke organisatie daarvan afhankelijk is voor zijn succes? Wil jij samen met je team bouwen? Samenwerken met energieke collega's? Wil je niet meer geleefd worden door gedoe maar heb je het gevoel daar geen grip op te hebben? Overkomt het je te vaak dat je gaten dicht moet lopen en kom je daardoor niet toe aan het vormgeven van de lange termijn?  Gaat dit inmiddels al te lang ten koste van jouw energie en tijd? 

Durf je niet alleen te luisteren maar wil je ook daadwerkelijk actie ondernemen? Dan zijn we een match. Benieuwd hoe anderen de samenwerking met CNW hebben ervaren? >> lees verder