Ons verhaal

CNW is in 2000 opgericht door Fred Jamin als Centrum Nieuw Werk. De corebussines was outplacement en re-integratie. We hielpen mensen van werk naar werk vanuit de visie 'Iedereen bevlogen aan het werk'. CNW ging voor duurzame plaatsingen, Maatschappelijk Verantwoord Outplacement. Ons succes was direct gekoppeld aan onze visie dat het belangrijk is om eerst te zorgen dat mensen lekker in hun vel zitten en  stevig in hun schoenen staan met een heldere focus op de toekomst. Daarna gaat de rest vele malen makkelijker. 

De expertise die we daarbij hebben opgebouwd liet zich al snel vertalen naar mensen weer effectief op de rit krijgen die (bijna) vastlopen. 

CNW gaat uit van de visie dat het succes van een organisatie begint met het succes van de mensen die er werken. Het beste uit mensen halen, dat is wat CNW al jaren doet. Ons werk bestaat er uit om onze klanten, opdrachtgevers en kandidaten, dat ook te laten te doen. Onze benadering hierin is professioneel, betrokken, toegankelijk en resultaatgericht. Meer weten over onze geschiedenis? Lees verder >>