Ons aanbod

Wat doen we?

CNW is er al jaren in gespecialiseerd om mensen die (bijna) vastlopen effectief verder te helpen. We weten precies aan welke knoppen we moeten draaien. Wij kunnen dat voor je doen maar geven jou en jouw medewerkers ook graag zelf die knoppen in handen.

A. Curatief: individuele ondersteuning voor de medewerkers die (bijna) vastlopen

Binnen deze aanpak functioneren we als matchmaker. We achterhalen tijdens een kennismaking de reden waarom iemand hapert. Vervolgens koppelen we een van onze daar in gespecialiseerde professionals om dat op te lossen. We gaan dus niet voor symptoombestrijding maar achterhalen de oorzaak en weten ook nog welke professional de expertise heeft om dat op te lossen. Best prettig in een markt met 40.000 coaches met ieder een eigen verhaal en aanpak.

Waar nodig werken we multidisciplinair. Zowel bij chronische vermoeidheidsklachten als bij de restverschijnselen van hebben we door met verschillende disciplines samen te werken, zeker bij deze groep, een voorsprong op de overbelaste reguliere zorg. 

Heb je een medewerker die dreigt vast te lopen? Meld hem/haar bij ons aan voor een vrijblijvende kennismaking. We hebben onze sporen inmiddels verdient op vitaliteit, mobiliteit, burn-out preventie en persoonlijke effectiviteit.  

B. Proactief: direct ondersteuning bij de eerste signalen

Hoe eerder je ingrijpt bij de eerste signalen, hoe beter. Helaas blijkt uit de praktijk (en uit ons onderzoek) dat:

- mensen veel te lang doorgaan met zorgelijke klachten

- het al 5 voor 12 is al jij geïnformeerd wordt als leidinggevende

- bij een tijdige aanmelding kunnen we snel aan de slag met de oorzaak dit lukt meestal in 6-8 gesprekken

- als we eerst moeten werken aan herstel kost het 2x zoveel gesprekken en 2x zoveel tijd 

Wil je weten hoe je kan zorgen dat je er snel bij bent zonder dat je zelf de eerste signalen hoeft op te pikken? Klik hier dan stuur ik je een voorbeeld van hoe andere werkgevers dat hebben geregeld.

C. Preventief: in kaart brengen en handelen naar wat er nodig is om problemen voor te zijn

Voorkomen is beter dan genezen. OnMyWay is het digitale platform waarin we al onze kennis en kunde hebben verwerkt zodat jij er 24/7 gebruik van kunt maken. Met de OMW-monitor is het mogelijk om als organisatie te sturen op energie, door jouw mensen zodanig te faciliteren dat zij continu in staat zijn om het beste uit zichzelf te halen. 

Ben je geinteresseerd in onze monitor? Kijk deze slidecast en/of meld je aan voor een demo, dan kan je zien hoe het werkt.