Ons aanbod

Wat doen we?

CNW is er al jaren in gespecialiseerd om mensen die (bijna) vastlopen effectief verder te helpen. We weten precies aan welke knoppen we moeten draaien. Wij kunnen dat voor je doen maar geven jou en jouw medewerkers ook graag zelf die knoppen in handen.

A. Analoog = 1-op-1 = curatief

Binnen deze aanpak functioneren we als matchmaker. We achterhalen tijdens een kennismaking de reden waarom iemand hapert. Vervolgens koppelen we een van onze daar in gespecialiseerde professionals om dat op te lossen. We gaan dus niet voor symptoombestrijding maar achterhalen de oorzaak en weten ook nog welk professional de expertise heeft om dat op te lossen. Best prettig in een markt met 40.000 coaches met ieder een eigen verhaal en aanpak.

Heb je een medewerker die dreigt vast te lopen? Meld hem/haar bij ons aan voor een vrijblijvende kennismaking. We hebben onze sporen inmiddels verdient op vitaliteit, mobiliteit en persoonlijke effectiviteit.  

B. Digitaal = iedereen = preventief

Voorkomen is beter dan genezen. OnMyWay is het digitale platform waarin we al onze kennis en kunde hebben verwerkt zodat jij er 24/7 gebruik van kunt maken. Met de OMW-monitor is het mogelijk om als organisatie te sturen op energie, door jouw mensen zodanig te faciliteren dat zij continu in staat zijn om het beste uit zichzelf te halen. 

Ben je geinteresseerd in onze monitor? Meld je aan voor een demo, dan kan je zien hoe het werkt. Eerst nog wat extra info lees dan meer over wat het oplevert.