OnMyWay-café

De OnMyWay monitor is een digitaal platform. Alle kennis en kunde van CNW is hier in verwerkt. Onze jarenlange expertise heeft er voor gezorgd dat we weten hoe we mensen die vastlopen om welke reden dan ook weer snel op de rit krijgen. Met de OnMyWay monitor is het mogelijk jouw medewerkers zodanig te faciliteren dat zij  het beste uit zichzelf halen en de kans op vastlopen daarmee minimaliseren.
Organisaties moeten, om concurerend te blijven in de markt, wendbaar zijn, snel kunenn schakelen en hoge kwaliteit leveren. Nooit eerder waren bedrijven zo afhankelijk van de productiviteit van hun mensen. In tijden waarin arbeidsmarktkrapte regeert en 
 
Het OnMyWay-café is open voor iedereen die wil delen over het thema groei en ontwikkeling. Alles wat dat bevordert en alles wat dat in de weg staat.
 
  • Geloof jij dat groei aan de basis staat van een florerende onderneming?
  • Geloof jij dat een organisatie alleen kan groeien als de mensen die er werken in staat zijn zich te ontwikkelen?
  • Geloof jij dat mensen pas daadwerkelijk kunnen groeien als ze daar ruimte, tijd en aandacht voor hebben?
 
Ben je actief met dit onderwerp bezig? Wil je graag ervaringen delen en uitwisselen met collega's uit verschillende branches? Ben je benieuwd wat CNW te bieden heeft en hoe de OnMyWay-Monitor jou kan faciliteren?
 
Ik nodig je graag uit voor het OnMyWay-café. Je bent van harte welkom, alleen of samen met iemand waarvan je weet dat diegene ook iets te brengen en of te halen heeft op dit vlak. Je kan je kosteloos aanmelden.
 
Eerst volgende keer:
22 maart 2019
15.00 - 17.00 uur
Waar:
Depot Noord
Willebrordusstraat 6
3037 TR Rotterdam
Kosten:
Delen van jouw kennis en ervaring

 

< Terug naar nieuws