Gratis Talenten-analyse

Volg CNW op LinkedIn (klik op de link en vervolgens op 'follow' rechtsboven) en maak kans op een gratis Talenten-analyse!

Het allerbelangrijkste is, dat wordt achterhaald waar iemands talenten liggen zodat deze persoon kan worden geholpen om daar verder in te ontwikkelen. Dit in tegenstelling tot competenties, competenties zijn een toevoeging om de uitvoering en de gewenste resultaten te managen. Iemand door veel aandacht, coaching en opleiding in een competentieprofiel persen, kost heel veel en levert bar weinig op.

Een professionele Talenten-analyse besteedt dus met name (ook) aandacht aan de talenten van mensen en stelt ze daardoor in staat om de keuze van hun beroep af te stemmen op hun (vaak onbewuste) talenten. Daarbij zou best eens kunnen blijken dat de keuze voor verandering van beroep de keuze is waardoor men zich als mens het beste verder kan ontplooiien. Onze digitale talentbased tests zijn ook erg praktisch want de kandidaat kan de test overal, zolang er een computer is, afronden.

Uit elke aanwas van 30 volgers wordt een winnaar getrokken, de teller begint te lopen op 5 januari 2011.

< Terug naar nieuws