Veerle van de Wetering

Naam: Veerle van de Wetering Functie: Accountmanager Mijn rol bij CNW: Ik ben mede verantwoordelijk voor het verkrijgen van opdrachten voor CNW, zowel vanuit verschillende vormen van acquisitie als vanuit relatiebeheer. Ik beantwoord salesaanvragen en houd de marktontwikkelingen bij.
Naam: Veerle van de Wetering
Functie: Accountmanager
Mijn rol bij CNW: ... is dynamisch! Ik ben mede verantwoordelijk voor het verkrijgen van opdrachten voor CNW, zowel vanuit verschillende vormen van acquisitie als vanuit relatiebeheer. Ik beantwoord salesaanvragen en houd de marktontwikkelingen bij. Verder zit ik maandelijks de sollicitatiegroep voor om vanuit sales mee te kunnen denken in mogelijkheden voor kandidaten en lijntjes te kunnen leggen naar bedrijven om voor onze kandidaten een opstap te creëren.
Voordat ik bij CNW kwam werken: ... ben ik na het voortgezet onderwijs afgerond te hebben me gaan oriënteren op een vervolgopleiding. Inmiddels ben ik bezig met de studie rechtsgeleerdheid, wat me goed bevalt!
Ik krijg energie van: ... het zonnetje, schrijven, koken. Mensen die hun passie volgen, die heel veel lachen maar op de momenten dat het nodig is ook serieus kunnen zijn, die zichzelf durven te zijn. Sprankelende personen in mijn omgeving die het leven durven te omarmen en anderen daarin meenemen.
Je kunt mij wakker maken voor: ... gezelligheid, een fijn gesprek, even lekker lachen!
Mijn levensmotto is:
'Geniet van ieder moment en probeer je grenzen te verleggen.'
< Terug naar medewerkers
  Vacature portal CNW