Margriet Wijshof

Naam: Margriet Wijshoff Functie: Adviseur Mijn rol bij CNW: Ik ben loopbaanadviseur en trainer voor CNW. Tijdens de loopbaanbegeleiding kijk ik samen met de medewerker naar  zijn of haar toekomstmogelijkheden in werk. Werk en persoonlijke omstandigheden kunnen vaak om verschillende redenen veranderen en het is belangrijk om hier op tijd bij stil te  staan zodat de werknemer aan deze  veranderingen kan wennen.
Naam: Margriet Wijshoff
Functie: Loopbaanadviseur
Mijn rol bij CNW: Ik ben loopbaanadviseur en trainer voor CNW. Tijdens de loopbaanbegeleiding kijk ik samen met de medewerker naar zijn of haar toekomstmogelijkheden in werk. Werk en persoonlijke omstandigheden kunnen vaak om verschillende redenen veranderen en het is belangrijk om hier op tijd bij stil te staan zodat de werknemer aan deze  veranderingen kan wennen. Mogelijkheden in kaart brengen en op zoek gaan naar een nieuw perspectief is een hele kunst en het vergt creativiteit en doorzettingsvermogen van de werknemer om hiermee aan de slag te gaan. Ik vind het heel bijzonder om mensen hierin te mogen begeleiden.
Voordat ik bij CNW kwam werken: Als docent omgangskunde en sociale vaardigheden heb ik de basis gelegd voor het werken met en het begeleiden van mensen in werksituaties. Daarna heb ik verschillende opleidingen gevolgd om mijn kwaliteiten als begeleider te optimaliseren. Voordat ik bij CNW kwam - en nu nog steeds - was ik werkzaam in het mbo beroepsonderwijs. Als schoolmaatschappelijk werker en supervisor van docenten. Ik coach leerlingen in hun keuze voor opleidingen en coach docenten om het beste uit het  beroep van docent te halen.
Ik krijg energie van: ... mensen die zich open durven opstellen en naar zichzelf durven te kijken.
Je kunt mij wakker maken voor:  ... leuke en gezellige dingen doen met gezin en vrienden samen. Uitgaan, wandelen, verre reizen, musea bezoek.
Mijn levensmotto is: "Leven, is ervan durven te genieten", ook werken is genieten.
< Terug naar medewerkers
  Vacature portal CNW