Ilanka Straatman

Naam: Ilanka Straatman Functie: Accountmanager Mijn rol bij CNW: ... is het verkrijgen van opdrachten voor CNW en relatiebeheer.
Naam: Ilanka Straatman
Functie: Accountmanager
Mijn rol bij CNW: ...is afwisselend en breed. Aan de ene kant ben ik verantwoordelijk voor het verkrijgen van opdrachten voor CNW en aan de andere kant dien ik als contactpersoon voor opdrachtgevers en medewerkers om trajecten af te stemmen en de samenwerking prettig te laten verlopen. Ik ben betrokken bij het maken van salesplannen en het bepalen van het beleid hieromtrent. Ook heeft dit regelmatig raakvlakken met de manier waarop we hier intern invulling aan geven. Ik denk daar graag over mee met mijn (management) collega's.
Voordat ik bij CNW kwam werken: ... heb ik mijn studie bio-psychologie afgerond. Daarna heb ik als ZZPér bij verschillende opdrachtgevers onderzoeks-, marketing en PR-, personeelsadviesopdrachten gedaan.
Ik krijg energie van: ... een uitdaging. Wanneer het mij en zeker in samenwerking met anderen lukt om een stap vooruit te maken. Zo ook om werkgevers en werknemers in conflicterende of lastige situaties dezelfde kant op te laten kijken en bewegen. In mijn beleving zit de kracht hem in de eenvoud: gewoon luisteren en handelen, vanuit respect en oprechtheid.
Je kunt mij wakker maken voor: ... een kur op muziek, gereden door een van onze Nederlandse paardendressuurtoppers.
Mijn levensmotto is:

'Zonder jezelf ben je nergens': die kom ik graag eens toelichten!  ;-)

< Terug naar medewerkers
  Vacature portal CNW