Henriette Noy

Naam: Henriëtte Noij Functie: Coach Mijn rol bij CNW: Ik richt mij op de persoonlijke ontwikkeling binnen de diverse trajecten die CNW aanbiedt, re-integratie, outplacement of een ontwikkeltraject in het kader van optimaal functioneren. Tevens begeleid ik (management) teams in het kader van communicatie en organisatieontwikkeling.
Naam: Henriëtte Noij
Functie: Coach
Mijn rol bij CNW:

Alweer 10 jaar werk ik als freelance zelfstandig ondernemer o.a.  voor CNW. Ik richt mij op de persoonlijke ontwikkeling binnen de diverse trajecten die CNW aanbiedt, re-integratie, outplacement of een ontwikkeltraject in het kader van optimaal functioneren. Tevens begeleid ik (management) teams in het kader van communicatie en organisatieontwikkeling.

Voordat ik bij CNW kwam werken:

... heb ik ruim 20 jaar gewerkt in verschillende organisaties. Het langst bij een Containeroverslag bedrijf in de haven van Rotterdam. Ik heb me daar bezig gehouden in eerste instantie met hulpverlening en later vooral met de persoonlijke ontwikkeling  van medewerkers en management op diverse  niveau's.  Daarnaast heb ik projecten begeleid, gericht op organisatieontwikkeling en  cultuurverandering.

Ik krijg energie van: ... het in contact komen met mensen tijdens een coachings-  of team traject. De ontwikkeling die dan zichtbaar wordt in de nieuwe  stappen die mensen durven zetten, raakt mij.  Die zoektocht weet mij telkens weer te boeien. Humor en zelfrelativering horen daarbij!
Je kunt mij wakker maken voor: ... liever niet….. dan moet het erg dringend zijn….. anders slaap ik het liefst lekker lang!
Mijn levensmotto is:

... het mooie kunnen zien in het alledaagse.

 

< Terug naar medewerkers
  Vacature portal CNW