Hannie Anemaat

Naam: Hannie Anemaat Functie: Manager Mijn rol bij CNW: Het meest belangrijk in mijn werk vind ik het beste in de medewerkers naar voren te laten komen en ervoor te zorgen  dat iedereen plezier blijft houden in het werk.Ik ben verantwoordelijk voor de interne organisatie,  werkwijze en aanpak en bewaak daarnaast de kwaliteit van de trajecten. Om goed op de hoogte te blijven van wat er speelt ben ik betrokken bij de interne evaluaties met kandidaten.
Naam: Hannie Anemaat
Functie: Manager
Mijn rol bij CNW: Het meest belangrijk in mijn werk vind ik het beste in de medewerkers naar voren te laten komen en ervoor te zorgen dat iedereen plezier blijft houden in het werk. Ik ben verantwoordelijk voor de interne organisatie, werkwijze en aanpak en bewaak daarnaast de kwaliteit van de trajecten. Om goed op de hoogte te blijven van wat er speelt ben ik betrokken bij de interne evaluaties met kandidaten.
Voordat ik bij CNW kwam werken: ... heb ik vanuit een dienstverband bij de Koninklijke Nedlloyd Groep en vervolgens een Rotterdams havenbedrijf persoonlijke groei doorgemaakt en ben ik veelal betrokken geweest bij het opzetten van afdelingen/organisaties en de aansturing daarvan. In deeltijd heb ik de HBO-opleiding Personeel & Arbeid afgerond, met als specialisatie loopbaanadvies. Nu de laatste 15 jaar werkzaam binnen het vakgebied van Personeel & Organisatie. Ik heb mij steeds in de gelukkige omstandigheid gevoeld om naast leuke en gevarieerde werkzaamheden en de ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, omgeven te worden door een prettige en stimulerende werkomgeving.
Ik krijg energie van: ... gezamenlijk mooie dingen en/of nieuwe ideeën tot stand brengen. Een dag waarin alles op zijn plaats lijkt te vallen. Het groeiproces van de ander, maar ook van mezelf. Oprechtheid van mensen en de wil om naar zichzelf te durven kijken raakt mij. Daadwerkelijk contact.
Je kunt mij wakker maken voor: ... mensen die mij na staan mogen mij uit bed bellen bij problemen. Maar ook voor een mooi en zinvol idee ben ik wel wakker te porren.
Mijn levensmotto is:

Ik ga uit van de mogelijkheden van iemand. In ieder mens schuilt ruimte tot groei.

< Terug naar medewerkers
  Vacature portal CNW