Guus Janssen

Naam: Guus Janssen Functie: Adviseur Mijn rol bij CNW: ...is uitvoeren van loopbaanadviestrajecten met de nadruk op tweede spoor re-integratietrajecten. Dat past goed bij mijn ervaring, omdat ik in het verleden veel gewerkt heb met mensen die in de WAO en WIA  zaten.
Naam: Guus Janssen
Functie: Adviseur
Mijn rol bij CNW: ... is het uitvoeren van loopbaanadviestrajecten met nadruk op tweede spoor re-integratietrajecten. Dat past goed bij mijn ervaring, want ik heb in het verleden veel gewerkt met mensen die in de WAO en WIA zaten.
Voordat ik bij CNW kwam werken: ... was ik al vanaf 1990 ongeveer actief als loopbaanadviseur, en sinds 1995 als zelfstandige. Mijn dienstverlening bestaat uit loopbaanheroriëntatie, outplacement, re-integratie en coaching. Mijn specialisme is coaching bij burn-out, bij voorkeur preventief. Verder schrijf ik artikelen over mijn vak en aanpalende onderwerpen.
Ik krijg energie van: ... mensen die terug op een spoor zitten dat bij hen past, en wanneer zij zelf de regie weer kunnen pakken.
Je kunt mij wakker maken voor: ... een roeitocht, alleen is dat 's nachts niet veilig, dus dan vraag ik of het de andere dag kan. Heerlijk buiten zijn en actief bezig zijn.
Mijn levensmotto is:

Ik ben een Leider en Dienaar van mensen. Leider omdat ik weet hoe processen werken bij mensen en ik iemand kort bij de hand kan nemen. Dienaar omdat het niet om mij gaat - het gaat altijd om de ander, die het spoor oppakt.

< Terug naar medewerkers
  Vacature portal CNW