Naam: Guus Janssen Functie: Adviseur Mijn rol bij CNW: ...is uitvoeren van loopbaanadviestrajecten met de nadruk op tweede spoor re-integratietrajecten. Dat past goed bij mijn ervaring, omdat ik in het verleden veel gewerkt heb met mensen die in de WAO en WIA  zaten.

Mijn rol: Loopbaanadviseur
Mijn specialisme: Is het uitvoeren van loopbaanadviestrajecten met nadruk op tweede spoor re-integratietrajecten. Dat past goed bij mijn ervaring, want ik heb in het verleden veel gewerkt met mensen die in de WAO en WIA zaten. Daarnaast heb ik mij gespecialiseerd in coaching bij burn-out, bij voorkeur preventief. Verder schrijf ik artikelen over mijn vak en aanpalende onderwerpen.
   
Ik krijg energie van: Mensen die terug op een spoor zitten dat bij hen past, en wanneer zij zelf de regie weer kunnen pakken. Verder roei ik graag. Heerlijk om buiten actief bezig te zijn.
   
Mijn levensmotto is:

Ik ben een Leider en Dienaar van mensen. Leider omdat ik weet hoe processen werken bij mensen en ik iemand kort bij de hand kan nemen. Dienaar omdat het niet om mij gaat - het gaat altijd om de ander, die het spoor oppakt.

 

< Terug naar medewerkers