Gerda Kloet-Huybers

Naam: Gerda Kloet-Huybers Functie: Runningcoach Mijn rol bij CNW: ...Als Runningcoach begeleid ik mensen die niet lekker in hun vel zitten...
Naam: Gerda Kloet-Huybers
Functie: Runningcoach
Mijn rol bij CNW: Als Runningcoach begeleid ik mensen die niet lekker in hun vel zitten, om in beweging te komen. Goed bewegen geeft energie en het ontspant tegelijkertijd, verbetert slaap, sitmuleert de concentratie, helpt gewicht te verliezen en het stemt je blij!
Voordat ik bij CNW kwam werken: Het vak waarvoor ik (alweer heel wat jaren geleden) ben opgeleid is costumiere. In deze functie heb ik vele jaren bij het Nederlands Dans Theater gewerkt. Een fantastische baan, maar kreeg toch de behoefte verder te kijken. Ik heb mij ontwikkeld tot officemanager en werkte onder andere bij de Squash Bond Nederland en de Zandacademie. Enkele jaren geleden ben ik van start gegaan met een opleiding coaching.
Ik krijg energie van: Samenwerken met anderen en een gezamenlijke prestatie neerzetten geeft mij energie. Maar ook het begeleiden als coach boeit mij enorm. En tot slot: ik ben gek op sporten en de natuur dus die twee combineer ik graag zo vaak mogelijk.
Je kunt mij wakker maken voor: Ik wordt liever niet wakker gemaakt maar voor mijn kinderen ben ik er natuurlijk altijd...
Mijn levensmotto is:

Ga doen waar je blij van wordt!

 

< Terug naar medewerkers
  Vacature portal CNW