Freek Klaassen

Naam: Freek Klaassen Functie: Adviseur Mijn rol bij CNW: Ik werk als strategisch adviseur voor CNW en hun klanten. Strategisch, voor werkgevers ben ik een sparringpartner, vanuit mijn brede expertise ben ik in staat als regisseur op te treden om organisatorische beslissingen te initiëren en door te voeren. Door mijn marketingexpertise ben ik gewend ook het totaalplaatje te zien, imago, (merk)belofte, authenticiteit, met zowel een interne als een externe focus.
Naam: Freek Klaassen
Functie: Adviseur
Mijn rol bij CNW: Strategisch, voor werkgevers ben ik een sparringpartner, vanuit mijn brede expertise ben ik in staat als regisseur op te treden om organisatorische beslissingen te initieren en door te voeren. Door mijn marketingexpertise ben ik gewend ook het totaalplaatje te zien, imago, (merk)belofte, authenticiteit, met zowel een interne als een externe focus.
Voordat ik bij CNW kwam werken: ... ben ik na het afronden van het VWO en de studie Commerciële Economie (2003, specialisatie International Marketing Management) aan de slag gegaan bij diverse (inter)nationaal opererende bedrijven, in diverse branches, in diverse (marketingcommunicatie)functies.
Ik krijg energie van: ... veel, zoals lekker lachen, sporten, zo hard mogelijk over een circuit rijden, spannend, origineel en creatief design en goede foto's.
Je kunt mij wakker maken voor: ... eigenlijk liever niet, slapen is niet mijn sterkste kant... een goede verrassing, daar sta ik altijd wel voor open... maar als ik iets concreets even moet noemen... een ritje in een Bugatti EB110 SS (bijvoorbeeld).
Mijn levensmotto is:

'Geniet vaker en bewuster van ogenschijnlijk standaard zaken en probeer van je hobby ('s) je werk te maken.'

< Terug naar medewerkers
  Vacature portal CNW