Daphne Rijkee

Naam: Daphne Rijkée Functie: Adviseur Mijn rol bij CNW: Ik ben inmiddels al heel wat jaren aan CNW verbonden. Omdat ik van oorsprong orthopedagoog ben, word ik vaak ingeschakeld voor kandidaten met psychische klachten. De hulpvraag kan variëren van een geheel traject naar werk tot een korte resultaatgerichte behandeling als bijvoorbeeld een faalangsttraining.
Naam: Daphne Rijkée
Functie: Adviseur
Mijn rol bij CNW: Ik ben inmiddels al heel wat jaren aan CNW verbonden. Omdat ik van oorsprong orthopedagoog ben, word ik vaak ingeschakeld voor kandidaten met psychische klachten. De hulpvraag kan variëren van een geheel traject naar werk tot een korte resultaatgerichte behandeling als bijvoorbeeld een faalangsttraining. Omdat ik als zelfstandige ingeschakeld word, ben ik niet op vaste momenten bij CNW. De andere dagen besteed ik aan het uitgeven van het Spiegel jezelf spel en aan mijn praktijk als orthopedagoog.
Voordat ik bij CNW kwam werken: ... heb ik bij een outsourcer voor de farmaceutische industrie gewerkt en was ik hier verantwoordelijk voor de werving en selectie van commercieel personeel.
Ik krijg energie van: ... veel te veel dingen……….. Mijn man en kinderen, werk, luie dagen op een zeilboot, de schouwburg bezoeken, goede vakliteratuur, winkelen etc.
Je kunt mij wakker maken voor: Taart, bij voorkeur chocoladetaart!
Mijn levensmotto is:
'Leven en laten leven.'
< Terug naar medewerkers
  Vacature portal CNW