Carin van der Wijst

Naam: Carin van der Wijst Functie: Adviseur Mijn rol bij CNW: ... is kandidaten ondersteunen, motiveren en activeren. Samen onderzoeken waar hun passie ligt en ze begeleiden naar een nieuwe toekomst. Weg wijs maken in de wereld van solliciteren en alles wat daar bij komt kijken.
Naam: Carin van der Wijst
Functie: Adviseur
Mijn rol bij CNW ... is kandidaten ondersteunen, motiveren en activeren. Samen onderzoeken waar hun passie ligt en ze begeleiden naar een nieuwe toekomst. Weg wijs maken in de wereld van solliciteren en alles wat daar bij komt kijken.
Voordat ik bij CNW kwam werken: ... heb ik vanuit mijn eigen coaching bureau mensen begeleid met fysieke, emotionele en psychische uitdagingen. Daarnaast  trainingen, geschreven, ontwikkeld en gegeven in zowel binnen-  als buitenland op gebied van communicatie en persoonlijke ontwikkeling, bij diverse opdrachtgevers. Boeken geschreven over vitaliteit en gezonde leefwijzen. Lessen gegeven in Chi Neng Qi Gong (dit is een bewegende vorm van meditatie). Zelf heb ik diverse opleiding en trainingen doorlopen voor mijn eigen persoonlijke ontwikkeling. Een goede trainer/coach is naar mijn idee een persoon die zelf gecoacht of getraind wordt.
Ik krijg energie van: ... mensen die gaan voor wat ze willen met passie en plezier, genieten van de weg naar hun doel. Zich niet uit het veld laten slaan door tegenslagen of belemmeringen maar vol goede moed en vertrouwen doorgaan.

Spelen met mijn petekind Amber en zelf weer kind zijn, dansen op K3,  met een vaart  van de glijbaan, spelen in de zandbak, lekker samen herrie maken ☺ lachen en zingen maar ook een moment rust en bezinning hoort daar bij en dat doen we dan kijkend naar kabouter Plop of Dora.

Verder kan ik erg veel energie krijgen van een heerlijke dag op het strand, deze afsluiten op een terras met een heerlijk etentje en een glaasje wijn in gezelschap van mijn man en vrienden. Na een sportles in de sportschool of flinke wandeling voel ik me ook weer op en topfit.
Je kunt mij wakker maken voor: ...  liever nergens voor ik vind het fijn om te slapen.  Maar als het dan toch gebeurt voor een vakantie naar de zon.
Mijn levensmotto is: 'Het leven, leven met volle teugen, het is een groot feest je moet wel zelf de slingers ophangen want jij bent de regisseur van je eigen film.'
< Terug naar medewerkers
  Vacature portal CNW