Annette Fehse

Naam:  Annette Fehse Functie:  Adviseur Mijn rol bij CNW:  Als adviseur bij CNW begeleid ik mensen die in een reïntegratie-traject zitten naar dan wel nieuw werk, dan wel opleiding en werkervaringsplaats, afhankelijk van wat er speelt. Het zit in de planning dat ik ook korte trainingen en coaching ga geven. Ik heb er plezier in mensen te ondersteunen bij het zoeken naar nieuwe mogelijkheden in hun werkende leven. Naast mijn werk voor CNW heb ik sinds 10 jaar een eigen trainings- en coachingsbureau.
Naam: Annette Fehse
Functie: Adviseur
Mijn rol bij CNW: Als adviseur bij CNW begeleid ik mensen die in een reïntegratie-traject zitten naar dan wel nieuw werk, dan wel opleiding en werkervaringsplaats, afhankelijk van wat er speelt. Het zit in de planning dat ik ook korte trainingen en coaching ga geven. Ik heb er plezier in mensen te ondersteunen bij het zoeken naar nieuwe mogelijkheden in hun werkende leven.  Naast mijn werk voor CNW heb ik sinds 10 jaar een eigen trainings- en coachingsbureau.
Voordat ik bij CNW kwam werken: ... van huis uit ben ik antropologe, dat betekent dat ik veel gewerkt heb met mensen met verschillende culturele achtergronden. Ook in mijn huidige werk als coach, adviseur en communicatietrainer zet ik nog vaak mijn antropologische bril op: de verschillende bedrijfsculturen die ik tegenkom bij klanten vind ik fascinerend, elke keer opnieuw. Wat ik hen bied is een veilige en stimulerende omgeving om te experimenteren en zich te focussen op nieuwe mogelijkheden. Ik vind het prachtig om mensen te zien groeien en ze te faciliteren om steeds meer in hun eigen kracht  te gaan staan.
Ik krijg energie van: ...  geïnspireerd werken met mensen… en daarnaast ook van: ademen (ik volg een ademcoachopleiding), dansen, zingen, clownen, improvisatie-theater, zeilen, yoga, meditatie, lange fietstochten in de natuur, reizen, cultureel vermaak, contact met vrienden en last but not least … mijn gezin (schat van een man en twee ondeugende dochters). En soms ook eens even helemaal niks doen.
Je kunt mij wakker maken voor: ... een lekkere massage (waarbij ik dan graag weer in slaap val … :)
Mijn levensmotto is: Plezier in beweging.
Niet alleen vind ik het zelf heerlijk om te bewegen, ik vind het ook fijn om anderen zo te prikkelen dat ze zelf in beweging komen. En op tijd te gaan rusten … zodat je van daar uit weer in beweging kunt komen … 

 

< Terug naar medewerkers
  Vacature portal CNW