Annelies van Schaik

Naam:  Annelies van Schaik Functie: Adviseur Mijn rol bij CNW:  Ik begeleid mensen bij re-integratie-, loopbaan- en outplacementtrajecten. Hierbij vind ik het belangrijk dat mensen werk gaan doen dat past bij hun interesses, kwaliteiten en mogelijkheden, zodat ze voldoende uitdaging hebben en met plezier naar hun werk gaan. Daarnaast of tijdens één van de bovengenoemde trajecten, coach ik mensen in hun persoonlijke ontwikkeling. Dit kan gaan om het versterken van zelfvertrouwen en zelfsturing, effectief communiceren, energiebalans, etc.
Naam: Annelies van Schaik
Functie: Adviseur
Mijn rol bij CNW: Ik begeleid mensen bij re-integratie-, loopbaan- en outplacementtrajecten. Hierbij vind ik het belangrijk dat mensen werk gaan doen dat past bij hun interesses, kwaliteiten en mogelijkheden, zodat ze voldoende uitdaging hebben en met plezier naar hun werk gaan. 
Daarnaast of tijdens één van de bovengenoemde trajecten, coach ik mensen in hun persoonlijke ontwikkeling. Dit kan gaan om het versterken van zelfvertrouwen en zelfsturing, effectief communiceren, energiebalans, etc.
Voordat ik bij CNW kwam werken: ... Werkte ik bij een ander bureau voor loopbaanadvisering, coaching en outplacement, maar daarvoor heb ik ook al twee keer eerder bij CNW gewerkt: bij de oprichting eind jaren negentig en in 2006. Kun je nagaan hoe leuk ik het vind! Rode draad in mijn achtergrond is het begeleiden van mensen in hun ontwikkeling en loopbaankeuze en het adviseren van organisaties over ontwikkeling van medewerkers. Dit deed ik in Nederland en Latijns-Amerika bij allerlei verschillende organisaties.
Ik krijg energie van: ... Mensen die keuzes durven maken op basis van inzichten die ze hebben gekregen in de coach- en loopbaangesprekken.   
Daarnaast krijg ik veel energie van het buiten zijn (wandelen, fietsen, in de tuin werken e.d.), boetseren, piano spelen, leuke dingen doen met man en/of vrienden etc.
Je kunt mij wakker maken voor: ... Een mooie reis.
Mijn levensmotto is:

Waar een wil is is een weg. 

En ook: stel niet alles uit voor "later". Leef nu!
< Terug naar medewerkers
  Vacature portal CNW