Loopbaan APK

Een loopbaan APK is vergelijkbaar met een APK voor je auto: een periodieke controle om eventuele mankementen in een vroeg stadium op te sporen en verhelpen. Voor iedereen die actief aan zijn carrière wil werken, is een loopbaan APK geen overbodige luxe. In vijf gesprekken werk je samen met een loopbaan coach aan vragen als: Wat geeft en kost je energie? Wat zijn je ambities? In hoeverre werk je daar aan en wat houd je daar in tegen? Welke stappen zijn nodig om weer bevlogen aan het werk te zijn of te blijven?

Een loopbaan APK door CNW

De kern van onze aanpak is dat jij (weer) met passie en plezier aan het werk kunt. In een omgeving waar je wordt gewaardeerd om wie je bent, wat je kunt en wat je doet. Bij CNW is iedereen welkom, ongeacht leeftijd, opleiding of functieniveau. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich bij ons thuis voelt en de aandacht krijgt die nodig is.

Wil je meer weten over een loopbaan APK en wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul ons contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

  Vacature portal CNW