Coachingstraject

Coaching voor uw werknemers én voor uzelf

Niet alleen uw werknemers kunnen bij CNW een coachingstraject volgen, maar uzelf ook. Bij de coaching staan het ontwikkelen van potentiële kwaliteiten en het verder ontwikkelen van bewezen kwaliteiten om betere resultaten te bereiken centraal. Ook het onder ogen zien van belemmeringen en bereid zijn hier alternatieven voor te ontwikkelen is een belangrijk onderdeel van ons coachingstraject. Wie zich voortdurend persoonlijk ontwikkelt kan op een positieve manier inhoud blijven geven aan zijn of haar functie. Dit geldt natuurlijk ook voor managementfuncties.

Coachingsgesprekken bieden inzicht in het eigen functioneren

Kernbegrippen bij de coachingsgesprekken zijn zelfreflectie, bewustwording en het nemen van eigen verantwoordelijkheid. CNW biedt professionele en ervaren coaches die ervoor zorgen dat werknemers en managers die advies en begeleiding nodig hebben zich beter kunnen ontwikkelen. Niet alleen uw medewerkers en managers krijgen inzicht in het eigen functioneren, het coachingstraject biedt uzelf ook waardevolle informatie. Deze inzichten kunnen leiden tot een verfrissende, nieuwe aanpak en/of tot het nemen van belangrijke beslissingen.

Behoefte aan een coachingstraject?

Wilt u meer informatie ontvangen over coaching door CNW? Vul ons contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Vacature portal CNW