Loopbaanoriëntatie

Loopbaanoriëntatie is niet alleen zinvol als iemand net is afgestudeerd en aan het begin van zijn carrière staat. Ook als iemand al een tijdje aan het werk is, kan het goed zijn om opnieuw te oriënteren en een aantal vragen te beantwoorden: heb ik nog plezier ik mijn werk? Worden mijn kwaliteiten voldoende benut? Welke kant wil ik op en welke vaardigheden wil ik de komende jaren verder ontwikkelen? Tijdens een loopbaan(her)oriëntatie ga iemand samen met een loopbaancoach op zoek naar antwoorden op deze vragen.

Persoonlijke loopbaanadviseur, testen, onderzoek & trainingen

Door middel van gesprekken met een persoonlijke loopbaanadviseur, eventueel aangevuld met testen, onderzoeken en/of trainingen, komt iemand erachter waar zijn kwaliteiten het beste ingezet kunnen worden om het meeste plezier uit het werk te halen. Het programma van de loopbaanoriëntatie is geheel afgestemd op de kandidaat. Ieder loopbaantraject is dus uniek. Respect voor het individu staat daarbij steeds centraal.

Loopbaanoriëntatie samen met CNW

Een uitgebreide loopbaanoriëntatie neemt gemiddeld drie tot vier maanden in beslag. Afhankelijk van de vraagstelling kan het ook in kortere tijd. CNW werkt op een praktische, doelgerichte manier aan het te bereiken resultaat. Het leidt tot inzicht in de stappen die iemand moet ondernemen om te komen tot het einddoel: plezier en succes in je werk.

Interesse in de diensten van CNW?

Wilt u meer weten over wat CNW kan betekenen? Vul ons contactformulier in en we nemen contact op.

  Vacature portal CNW