Beroepskeuzetest

Welk beroep past bij uw talenten?

Bij CNW werken we met beroepskeuzetesten waaruit naar voren komt waar u in uitblinkt. Wat zijn eigenlijk uw talenten en kun u deze talenten inzetten in uw huidige functie? Weten waar u goed in bent is van cruciaal belang bij het vinden van de juiste baan. Toch spelen ook andere facetten een rol. Een beroepskeuzetest meet bijvoorbeeld ook bij welke functies uw persoonlijkheid het beste past en in welke omgeving u zich het lekkerst voelt.

Wanneer een beroepskeuzetest?

Een beroepskeuze test kan iemand die aan het begin van zijn carrière staat helpen om de juiste keuze te maken. Ook kan een beroepskeuzetest uitkomst bieden bij een carrièreswitch. Bij CNW zetten we een beroepskeuzetest daarnaast vaak in als iemand zijn baan kwijt is geraakt door welke omstandigheden dan ook en op zoek gaat naar ander werk.

Hoe werkt een beroepskeuzetest?

Op basis van een intake achterhalen we aan welke doelstellingen de beroepskeuzetest moet bijdragen. We hebben hierbij de keuze uit allerlei (online) testen. Onze toegevoegde waarde is dat we jou die testen aanbieden waar jij de informatie uit kunt halen die je nodig hebt.

Achter de computer in eigen tempo

Zodra we weten welke test u verder helpt, krijg u een uitnodiging via de mail. U kunt de test dan als u wilt achter uw eigen computer maken. U bepaalt uw eigen tempo en kunt ook tussentijds pauzeren. Natuurlijk bent u ook welkom om het bij ons op kantoor te komen doen. Zodra u de beroepskeuzetest heeft afgerond, maken we een afspraak om de resultaten te bespreken.

Meer weten over een beroepskeuzetest?

Wil je meer informatie ontvangen? Vul ons contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

  Vacature portal CNW