Loopbaanplanning

Waarom loopbaanplanning?

Bent u tevreden over uw huidige baan of heeft u het gevoel dat er meer in zit dan er nu wordt benut? Misschien heeft u zelfs het gevoel dat u heel iets anders moet gaan doen. Naast de vragen die u zichzelf kunt stellen over het tempo en de richting van uw carrière, worden er ook steeds hogere eigen gesteld. Persoonlijke ontwikkeling wordt regelmatig geëvalueerd en er moet worden voldaan aan hoge eisen. Dat gaat niet altijd even gemakkelijk. Met een goede loopbaanplanning houd u grip op uw loopbaan.

Waaruit bestaat een goede loopbaanplanning?

Aan het opstellen van een loopbaanplanning gaat vaak een loopbaantraject vooraf. Tijdens zo'n traject wordt gekeken wat uw kwaliteiten en mogelijkheden zijn. Via gesprekken met een persoonlijke loopbaanadviseur en verschillende instrumenten, zoals testen, onderzoeken en trainingen, kijken we waar kwaliteiten het best ingezet kunnen worden om het meeste plezier uit het werk te halen. Vervolgens kan dan een loopbaanplanning worden opgesteld. Hierin worden onder meer de volgende vragen beantwoord:

  • Wat is mijn potentie?
  • Waar kan en wil ik heen groeien?
  • Wil ik de breedte of de diepte in?
  • Kan dit bij mijn huidige werkgever? Zo niet, waar dan wel?

Wat kan CNW betekenen?

Wilt u loopbaanadvies, dan kunt u terecht bij CNW. Op basis van een eerste kennismakingsgesprek geven wij aan wat we kunnen betekenen en bepaalt u of u met ons verder wilt. Gaat u de samenwerking met ons aan, dan is de volgende stap een intakegesprek. Op basis van dit gesprek geven wij advies over wat er nodig is om uw doelen te bereiken. We hebben een uitgebreid netwerk van specialisten en verschillende instrumenten om uit te kiezen, zoals loopbaanoriëntatie, loopbaanbegeleiding, outplacement, een beroepskeuzetest of sollicitatietraining.

Meer weten met betrekking tot loopbaanplanning?

Wil je meer weten over wat CNW voor jou kan betekenen? Vul ons contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op.