CNW Matching

CNW staat voor iedereen bevlogen aan het werk. Het succes dat wij boeken met onze werk-naar-werktrajecten is deels te danken aan onze focus op talent, wat heeft iemand deze arbeidsmarkt (voor speciaals) te bieden.

Waar is zij of hij van nature goed in? Wat valt makkelijk te ontwikkelingen en wat niet? Centraal in onze werkwijze staat het uitgaan van persoonlijke talenten en het denken in mogelijkheden. Het helder krijgen waar iemand goed in is en in welke omgeving en/of werkomstandigheden hij/zij optimaal tot zijn/haar recht komt. Wij geloven dat er alleen dan sprake is van intrinsieke motivatie en het behalen van een optimaal rendement door beide partijen.

Wat doet CNW Matching?

Wij matchen de mensen die wij begeleiden op vacatures bij onze opdrachtgevers of organisaties die bij CNW nieuwe collega's willen werven. Onze opdrachtgevers zijn bereid hun vacatures bij ons uit te zetten, geen exclusiviteit, maar heel simpel: 'jullie mogen de best passende kandidaten voorstellen'. Inmiddels heeft een aantal van onze huidige opdrachtgevers aangegeven van deze dienstverlening gebruik te willen maken en stellen wij u mensen die goed passen op deze vacatures.  

Wat is het voordeel?

  • Geen werving & selectie kosten.
  • Een waardevolle nieuwe collega.
  • Een maatschappelijke verantwoorde plaatsing.
  • Met CNW een partner die meedenkt.

Waarom CNW Matching?

We gunnen onze professionals die best passende baan! We gunnen onze opdrachtgevers, en eigenlijk alle organisaties op zoek naar gemotiveerde, energieke en getalenteerde professionals, de beste kandidaten! Natuurlijk geheel vrijblijvend voor alle partijen, niks moet, het mag!

Wilt u met CNW Matching aan de slag ..

Wilt u meer weten over wat CNW kan betekenen? Vul ons contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op.

  Vacature portal CNW