Loopbaanadvies

Iedereen heeft wel een fase zijn carrière waar het niet allemaal op rolletjes loopt. U gaat met tegenzin naar uw werk, bent niet gemotiveerd en denkt er steeds vaker aan om een frisse nieuwe start te gaan maken in een nieuwe functie. Maar is dit wel het moment voor een carrièreswitch? Het loopbaanadvies van CNW helpt u overzicht te scheppen in uw huidige werksituatie, en uw ambities in kaart te brengen. Wordt het tijd voor een nieuwe uitdaging, of kunt u binnen uw huidige baan uw motivatie hervinden? Met loopbaanadvies van CNW hebt u het snel inzichtelijk.

Loopbaanadvies in elke fase van uw carrière

Of u nu aan het begin van uw loopbaan staat, of al een behoorlijke staat van dienst heeft opgebouwd, voor elke fase van uw carrière biedt CNW gepast loopbaanadvies. Door middel van gesprekken met een persoonlijke loopbaanadviseur worden uw wensen, kwaliteiten en ambities in kaart gebracht. We kunnen eventueel ook aanvullende testen, onderzoek of trainingen voor u verzorgen. Als we een optimaal beeld hebben gevormd van uw talenten en doelstellingen, wordt er een loopbaanplanning uitgestippeld. Daarbij bieden we u praktische handvaten om uw doelen te bereiken.

Interesse in loopbaanadvies van CNW?

Wilt u meer weten over wat CNW voor u kan betekenen? Hebt u vragen over wat ons loopbaanadvies precies inhoudt, of wilt u specifiek meer informatie over een beroepskeuzetest of  een sollicitatietraining? Neem dan contact met ons op via het contactformulier, of bel ons op 088-42 00 100. Onze medewerkers zullen uw vragen zo snel mogelijk beantwoorden.

 

  Vacature portal CNW