Contact

Professionals gezocht bij CNW

Wie zoeken wij?

We zoeken nichespelers, professionals met een specialisme. Je moet een kei zijn in je vak en senior kwaliteiten bezitten. Gewend zijn kwaliteit te leveren aan degene die je begeleid en de organisatie waar zij voor werken. 

Je adviseert, begeleidt en traint groepen en/of individuen in hun loopbaan en/of persoonlijke ontwikkeling. Mede door jouw expertise en gedrevenheid worden deze opdrachten naar tevredenheid afgerond binnen vooraf vastgestelde doelstellingen. Je kent de balans tussen zakelijk en persoonlijk.

Je weet precies waar en hoe jij het verschil maakt. Je vindt het belangrijk dat concreet te kunnen aantonen.

Wat willen we samen realiseren?

Wij maken het mogelijk voor organisaties om te sturen op energie. Wij stellen hiervoor al onze kennis en expertise 24*7 beschikbaar. Waar extra ondersteuning en begeleiding nodig is, bieden we de specialisten waarvan we weten dat ze op het gevraagde onderwerp expertise kunnen leveren van hoge kwaliteit. doordat we zelf meten gaat het niet meer om wie zich het beste profileert, maar om wie zichtbaar verschil maakt. Daarnaast kunnen we door samen te werken maatwerkinterventies ontwikkelen in een co-productie tussen verschillende expertises.

Onderdeel uitmaken van ons netwerk

Ben jij die bevlogen professional die ons team wil versterken? Neem dan contact met ons op via 088-4200100.