CNW ondersteunt Erasmus MC bij diverse personeels-vraagstukken. "Uiteindelijk gaat het erom dat de werknemers die wij doorsturen naar CNW de regie over hun eigen leven terugkrijgen. CNW spiegelt, denkt mee, zet mensen in beweging en behaalt hiermee dit resultaat. En dát is de kracht van CNW.", aldus Christine Meinhardt,

Erasmus Medisch Centrum

'Positieve samenwerking'

erasmuslogo1

"Uiteindelijk gaat het erom dat de werknemers die wij doorsturen naar CNW de regie over hun eigen leven terugkrijgen. CNW spiegelt, denkt mee, zet mensen in beweging en behaalt hiermee dit resultaat. En dát is de kracht van CNW.", aldus Christine Meinhardt, P&O Adviseur bij de Service Organisatie van Erasmus Medisch Centrum.

CNW werkt voor verschillende organisaties in uiteenlopende branches, waaronder het Erasmus Medisch Centrum, het grootste universitair medisch centrum van Nederland. Christine Meinhardt is P&O Adviseur bij de Service Organisatie van het Erasmus MC. "Met CNW hebben wij een goede werkrelatie. CNW is resultaatgericht, het contact is prettig en de communicatie verloopt soepel. Daarnaast beschikt CNW over een groot netwerk."

Regie terug

Met meer dan 13.000 werknemers kan het bijna niet anders dan dat er soms vervelende siutaties. "CNW helpt hier uitstekend bij. Soms door begeleiding naar een nieuwe baan, maar ook door nieuwe inzichten te bieden, waardoor de werknemer het verleden achter zich kan laten, toekomstgericht leert te denken en daardoor tevreden en met goede moed de stap kan zetten richting nieuw toekomstperspectief. Zo kan iemand de regie over zijn of haar eigen leven terugkrijgen."

< Terug naar portfolio