Workshop Disfunctioneren

Iedere leidinggevende of HR-functionaris krijgt er mee te maken: een werknemer die niet goed functioneert. De redenen hiervoor kunnen verschillen. En zeker als de werknemer al geruime tijd in dienst is, kan er een hele voorgeschiedenis zijn. Hoe nu zo'n situatie te doorbreken? In deze workshop leert u welke stappen u kunt zetten. Wat is belangrijk te doen? Hoe bouwt u een goed dossier op? Hoe komt u tot een goed einde van het dienstverband?

Wanneer?

8 september 2015 15.00 - 17.00uur

Wat kunt u verwachten?

In de workshop werken wij met kleine groepen, zodat er voldoende tijd en ruimte is voor vragen en situaties waar u in de praktijk mee te maken heeft.

De workshop wordt gegeven door mr. Frank Verkamman. Hij heeft ervaring in zowel het arbeids- als het ambtenarenrecht. In zijn werkwijze staat de oplossing centraal. Dat kan een juridische procedure zijn, goed voorbereid door een degelijk dossier op te bouwen, maar ook een beëindiging met een vaststellingsovereenkomst. Een werkgever die eigenrisicodrager is, is namelijk niet altijd gediend met een ontslag, maar kan beter inzetten op outplacement. Maatwerk is voor hem belangrijk.

Er is meer mogelijk dan men vaak denkt

Vaak is er sprake van 'achterstallig onderhoud' of het ontzien van medewerkers. Na verloop van tijd ontstaat er dan het gevoel dat er niets (meer) mogelijk is, maar niets is minder waar. Een medewerker met een dienstverband van meer dan 20 jaar is bijvoorbeeld ontslagen door in korte tijd de gesprekscyclus drie keer te doorlopen op specifieke onderdelen; het ontslag heeft stand gehouden in een juridische procedure. Een andere medewerker heeft een vertrekregeling geaccepteerd, nadat deze is geconfronteerd met een totaaloverzicht aan klachten en opmerkingen, gevolgd door een schets van de maatregelen en acties die vanuit de werkgever in gang zouden worden gezet. Met andere woorden: er is meer mogelijk dan men vaak denkt.

Aanmelden

Heeft u behoefte aan meer zicht op de verschillende mogelijkheden bij disfunctioneren en bent u benieuwd hoe andere collega's hier mee om gaan dan kunt u zich aanmelden via info@cnw.nl. De workshop vindt plaats op 8 september van 15.00 tot 17.00 uur. Aansluitend aan de workshop vindt er een borrel plaats, waar u na kunt praten met de collega's uit andere vakgebieden over de indrukken die u tijdens de workshop heeft opgedaan. De kosten bedragen € 95,- incl. koffie, thee, borrel.

Wees er snel bij, want wanneer u zich aanmeldt voor 9 juni a.s. ontvangt u 10% korting op de workshop!

U kunt zich tot uiterlijk 1 september a.s. inschrijven voor deze workshop door ons een e-mail te sturen via  info@cnw.nl. Graag vernemen wij van u de volgende informatie:

Ja, ik meld mij graag aan voor de workshop op dinsdag 8 september 2015.
Ik kom met .... personen.

Mijn telefoonnummer:
Mijn e-mailadres:

De contactgegevens van de overige personen zijn:
Naam:
Telefoonnummer:
E-mailadres:

U ontvangt een bevestiging van de inschrijving. Na de bevestiging krijgt u het programma toegezonden.

Contactpersonen: Office Management - Marcia Prins, telefoon: 088-42 00 100.

 

 

< Terug naar nieuws