Van 'Puinruimer naar Architect'

Van 'Puinruimer naar Architect' dat was de werktitel van onze verandering. CNW maakte in haar nog jonge bestaan al snel naam als hét bureau dat 'iedereen' aan het werk kan krijgen. We hebben ons altijd geconcentreerd op het vinden van passend nieuw werk. Iedereen verdient het tenslotte om met plezier zijn werk te doen. Ook als je ineens op straat staat, heb je een keuze.

Al snel zagen we dat daar ook onze kracht lag; niet alleen mensen snel aan ander werk helpen, maar ook nog nieuwe deuren openen, kansen creëren, echt nieuw perspectief bieden. Die kracht wilden we ook inzetten voor mensen die reeds een baan hebben maar daar niet met plezier aan kunnen werken.

Inmiddels creëren we niet alleen voor individuen dat nieuwe perspectief, maar ook voor complete afdelingen, door te werken aan bijvoorbeeld een afdelingsstructuur of bedrijfscultuur. Werken met plezier geeft energie, energie leidt tot inzet, inzet leidt tot rendement. Plezier is van cruciaal belang dus, voor zowel de werknemer als de werkgever.

CNW heeft zich op een natuurlijke manier ontwikkeld van een outplacementbureau tot een adviesbureau in allerlei personele vraagstukken. Het resultaat van ons bewustwordingsproces willen we iedereen laten zien. Het is helder waar we voor staan, wat we doen en wat we kunnen betekenen voor al onze klanten. We onderstrepen dit met een nieuwe uitstraling, nieuw logo, nieuwe slogan en een nieuwe website. We zijn heel benieuwd wat u er van vindt, schroom niet uw mening met ons te delen

< Terug naar nieuws