Trots op het team, de beste match

Er is sinds de laatste nieuwsbrief veel gebeurd bij CNW Loopbaanadvies. Wij hebben nieuwe producten op de kaart gezet, het team versterkt en onze processen aangescherpt. Niets is toch mooier dan het uitbouwen van iets waar je heilig in gelooft en daar de mensen bij zoeken om dat mee te realiseren. Bij CNW Loopbaanadvies geloven wij allemaal dat iedereen bevlogen aan het werk kan. Sterker nog, wij zijn er van overtuigd dat het in de huidige veeleisende maatschappij onmogelijk is om blijvend te presteren in een vak dat niet aansluit bij iemands talenten en drijfveren.

Wij beschouwen ons werk niet als werk maar als een missie. Het hele team heeft zich verbonden aan die missie. Mijn persoonlijke kracht als eigenaar van CNW Loopbaanadvies ligt in het bedenken van nieuwe producten die aansluiten bij vragen uit de markt. Ik zie wat er nodig is en ontwikkel door tot ik daar een antwoord op heb. Dat op zichzelf is niet voldoende. Ik heb de talenten van mijn collega's nodig om onze missie te volbrengen. Onze nieuwe producten krijgen pas de vereiste kwaliteit als ik daar met Margreet, onze procesmanager aan gewerkt heb. Zij zorgt voor de bodem onder onze producten, het uitvoerbaar maken in de praktijk en het borgen in het proces. Met de komst van Candia, zult u ook uitgebreider en frequenter geïnformeerd worden over onze nieuwe producten en trends uit de markt. Dat schiet er bij mij vaak bij in maar met haar enthousiasme en energie in combinatie met haar sales en marketing achtergrond komt dat helemaal goed.

Daarnaast hebben wij onze trouwe, betrokken en bevlogen professionals die altijd weer open staan voor de nieuwe ontwikkelingen binnen CNW. Zij denken mee over nieuwe producten, geven input op basis van hun praktijk ervaringen en brengen het met veel professionaliteit in praktijk. Goud waard. En zonder Marcia, onze officemanager, spin in het web en duizendpoot zou alles in de soep draaien. Door Arjan, onze jobsearcher, met zijn pragmatische blik van en zijn kennis van de arbeidsmarkt ontvangen onze kandidaten al die interessante vacatures.

Kortom, ik ben trots op mijn team en wat wij samen bereiken. Wij vullen elkaar aan en maken CNW Loopbaanadvies samen tot wat het nu is. Ik hoop nog lang met dit team door te kunnen bouwen. Ik ken ook de andere kant. Ik weet hoe moeilijk het is om afscheid te (moeten) nemen. Toch is ook dat onvermijdelijk als er veel verandert en stagneren geen optie is. Ik ben heel benieuwd hoe u bouwt aan uw team(s). Graag delen wij in deze nieuwsbrief alvast wat van onze kennis en nieuwe producten met betrekking tot dit thema.

< Terug naar nieuws