OnMyWay-café

Organisaties moeten, om concurerend te blijven in de markt, wendbaar zijn, snel kunnen schakelen en hoge kwaliteit leveren. Nooit eerder waren bedrijven zo afhankelijk van de productiviteit van hun mensen en dat in tijden waarin arbeidsmarktkrapte regeert en verzuim door mentale overbelasting gestaag toeneemt.
 
Onze jarenlange expertise heeft er voor gezorgd dat we weten hoe we mensen die vastlopen weer snel op de rit krijgen. De OnMyWay monitor is een digitaal platform die het mogelijk maakt jouw medewerkers zodanig te faciliteren dat zij het beste uit zichzelf halen en de kans op vastlopen daarmee minimaliseren. Alle kennis en kunde van CNW is hier in verwerkt. 
 
Ben je benieuwd wat CNW te bieden heeft en hoe de OnMyWay-Monitor jouw organisatie verder kan helpen met productiviteitsmaximalisatie en groei? Wil je graag ervaringen delen en uitwisselen met collega's uit verschillende branches? 
 
Ik nodig je graag uit voor het OnMyWay-café. Je bent van harte welkom, alleen of samen met iemand waarvan je weet dat diegene ook iets te brengen en of te halen heeft op dit vlak. Je kan je kosteloos  aanmelden.
 
Eerst volgende keer:
22 maart 2019
15.00 - 17.00 uur
Waar:
Depot Noord
Willebrordusstraat 6
3037 TR Rotterdam
Kosten:
Delen van jouw kennis en ervaring

 

< Terug naar nieuws