Uitnodiging masterclass burn-out

Burn-out.. voorkomen?

Hoe herken ik signalen van te hoge werkdruk, hoe spreek ik mensen aan die een risico lopen, welke stressprofielen zijn er ….

Wanneersave the date uitnodiging4

3 juni 2014
14.00 - 18.00uur

Waar

Nieuwe Keizersgracht 58
1018 DT Amsterdam

Spreker/docent: Carien Karsten. Psychotherapeut, managementcoach en auteur van diverse boeken, waaronder Omgaan met burn-out,  Daar ga ik weer! en Uit je burn-out.

Beknopte biografie: Carien Karsten is een autoriteit op het gebied van burn-out. Zij geeft workshops en trainingen over preventie van stress en burn-out aan bedrijven en leidt professionals op in het coachen van mensen met stress- en burn-outklachten. Daarnaast doet zij samen met de VU onderzoek naar stressprofielen.

Inhoud Masterclass: Belangrijk is om snel signalen te herkennen waaruit blijkt dat de werkdruk te hoog is. Hoe spreekt u mensen aan die risico lopen, welke maatregelen kunt u nemen om de werkdruk te verlagen? Hoe verwijst u door wanneer iemand meer gespecialiseerde hulp nodig heeft?

Mensen verschillen in hun manier van omgaan met stress, de één gaat harder werken, de ander beschermt zichzelf en trekt zich terug. Hoe herken je een stressprofiel, wat zijn de valkuilen per stressprofiel en wat de praktische tips?

Deelnemers kunnen vooraf zelf een vragenlijst invullen waardoor ze zicht krijgen op hun eigen stressprofiel. In de workshop geeft Carien Karsten in het algemeen feedback op de resultaten.

Doelgroep: Voor organisaties, bedrijven en individuen. Hierbij kan men denken aan: ondernemers, management profit en non-profit, P&O/HRM- functionarissen, leidinggevende(n).

Datum: Dinsdag 3 juni 2014

Locatie: Nieuwe Keizersgracht 58 1018 DT  Amsterdam

Aantal deelnemers: Minimaal 12, maximaal 20 deelnemers

Investering: Deze Masterclass wordt u aangeboden door CNW en de enige investering is een paar uur van uw tijd. Dit is inclusief het beoordelen van uw stressprofiel middels het invullen van een digitale vragenlijst en een schriftelijke terugkoppeling van de resultaten.

Aanmelden: U kunt zich tot uiterlijk 28 mei a.s. inschrijven voor deze Masterclass door ons een e-mail te sturen via info@cnw.nl. Graag vernemen wij van u de volgende informatie:

Ja, ik meld mij graag aan voor de themabijeenkomst op dinsdag 3 juni 2014.
Ik kom met .... personen.

Mijn telefoonnummer:
Mijn e-mailadres:

De contactgegevens van deze personen zijn:
Naam:
Telefoonnummer:
E-mailadres:

U ontvangt een bevestiging van de inschrijving. Na de bevestiging krijgt u de vragenlijst en het programma toegezonden. 

Contactpersonen: Office Management - Marcia Prins of Gerda Kloet-Huybers, telefoon: 088-42 00 100.

< Terug naar nieuws