Make a change

Wij zijn erg benieuwd naar uw plannen voor 2016!

De aankondiging van een nieuw jaar is bijzonder genoeg vaak gekoppeld aan nieuwe plannen en voornemens. Wij zijn erg benieuwd wat er bij u voor dit jaar allemaal op de agenda staat en in hoeverre u er energie of de kriebels van krijgt. Of nog belangrijker: hoe u er voor gaat zorgen dat het daadwerkelijk gaat gebeuren.

Iedereen weet dat plannen met betrekking tot verandering in 70% van de gevallen met veel bombarie worden ingevoerd, maar een stille dood sterven. Wij kennen allemaal de positieve intentie van goede voornemens: "In het nieuwe jaar ga ik het allemaal anders doen; minder hard werken, meer sporten, meer tijd besteden aan mijn dierbaren, gezonder eten." Het idee geeft een boost. Als het al van de grond komt, is het echter vaak geen lang leven beschoren. Hoe kan dat? Vaak zijn de doelen te groot en te vaag. Concretere doelen in kleinere haalbare stappen vertalen, heeft meer kans van slagen. Al helemaal als ze positief zijn geformuleerd zoals bijvoorbeeld 'Ik gun mezelf lekker en gezond eten,' in plaats van 'Ik moet afvallen'. Wat ook helpt zijn hulptroepen. Samenwerken in plaats van alleen of in stilte strijden.

Hoe gaat u in 2016 het verschil maken? Bij CNW zijn wij er uit....een belangrijk deel daarvan zijn onze ronde tafelgesprekken. Wilt u zich hiervoor aanmelden, dat kan hier. De volgende mogelijkheid om hieraan deel te nemen is op donderdag 10 maart 2016.

Bent u nieuwsgierig naar onze plannen en/of wilt u met ons sparren over die van u? Wij gaan graag in gesprek.

 

< Terug naar nieuws